No kobiety z małym biustemNecia pisze:Pochodziłam po sklepach i dramat.
Swetry same krótkie, na kogo oni to szyja? Ja mam 160 cm i nawet na biodra mi nie zachodzą
Co ostatnio sobie kupiłaś
- mała_czarna
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
A ja mam wrażenie, że to przez tą "głupia" mode na crop-topy i znów wróciło wszystko krótkie.mała_czarna pisze: ↑26 wrz 2019, 14:33No kobiety z małym biustemNecia pisze:Pochodziłam po sklepach i dramat.
Swetry same krótkie, na kogo oni to szyja? Ja mam 160 cm i nawet na biodra mi nie zachodzą
Mimezja Maksa nosisz w chuscie? Bardzo fajny płaszcz!
Wlasnie chcialam pisac, ze teraz moda znow na przykrotkie rzeczy i wszystko takie w sklepachnuuutella pisze: ↑26 wrz 2019, 14:35A ja mam wrażenie, że to przez tą "głupia" mode na crop-topy i znów wróciło wszystko krótkie.mała_czarna pisze: ↑26 wrz 2019, 14:33No kobiety z małym biustemNecia pisze:Pochodziłam po sklepach i dramat.
Mimezja Maksa nosisz w chuscie? Bardzo fajny płaszcz!
Szkoda tylko ze nienkazdy ma figure na takowe i nie kazdy nawet jak ma to sie dobrze w tym czuje...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
nutella, Ruby też mi się wydaje, że to przez tę modę. Ja mam małe cycki nawet karmiąc, ale chcąc znaleźć teraz bluzki za tyłek, ale nie tuniki po prostu mam problem. A moja figura na pewno nie daje się do croptopów. Zresztą ten styl to mi tylko pasuje do nastolatek.
Za to ja się dziś obłowiłam w ciuchu w 3 sukienki i 2 bluzki i czuję się spełniona
Za to ja się dziś obłowiłam w ciuchu w 3 sukienki i 2 bluzki i czuję się spełniona
nutella co do noszenia M.to nie mam za bardzo okazji bo on nie lubi być na rękach, więc je i idzie od razu leżeć. Za to płaszcz jest dość ciepły, więc wolałam się zaopatrzyć w jeden uniwersalny, z odpinaną wstawką niż potem kupować drugi gdyby mały polubił noszenie.
Mimezja, przy okazji. Tak długo nie było mnie na forum, że ominął mnie Twój poród gratuluję!!!
Amilka fajne zakupy i figura super! Zazdro!
Ta właśnie zauwazylam, że z moim biustem i wzrostem to nie mam czego szukać :/
A i wraca moda na dzwony
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ta właśnie zauwazylam, że z moim biustem i wzrostem to nie mam czego szukać :/
A i wraca moda na dzwony
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Fakt, ze teraz ciężko o coś w sklepach. Na szczęście ja w sumie wszystko mam, wiec nic nie kupuje. Opróżniłam czesc szafy i jest przykemnie lekko
W mango były piękne płaszcze, ale dla kogoś wysokiego. Tylko cena bliżej 500 zł
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Podpisuje się pod tym! Dokładnie te same dwie myśli miałamAneczka98 pisze:Amilka, alez Ty masz nogi zgrabne. Super ciuchy bluzka w kwiatki mi sie najbardziej podoba
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja rozumiem, że jest moda na krótkie rzeczy, ale kuźwa zimą?!?!! Jak ktoś chce to niech latem chodzi z gołym brzuchem
Taaa, moja siostra chodzi zima w tego typu swetrach/bluzach
Latem wcale swetrow nie ubiera
Latem wcale swetrow nie ubiera
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷