Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Neciu mi się podoba, ale bym nie kupiła ze względów praktycznych.
Za szeroko pod szyją i nie ma kaptura.
Za szeroko pod szyją i nie ma kaptura.
Misiaq ja chcę bez kaptura, bo to przejściowka ma być
chyba zaryzykuję, najwyżej oddam, w reserved można zwrócić w każdym salonie i od reki oddają kasę. Boję się o rękawy, ale ten skład... piękny, 80% wełny, płaszcze z takich składem po 1000 zł chodzą często
chyba zaryzykuję, najwyżej oddam, w reserved można zwrócić w każdym salonie i od reki oddają kasę. Boję się o rękawy, ale ten skład... piękny, 80% wełny, płaszcze z takich składem po 1000 zł chodzą często
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja już teraz nie kupię więcej kurtki/płaszcza bez kaptura.
Nawet przejściówki
Życie mnie nauczyło
Dlatego HM ma u mnie takiego wielkiego minusa, że już nie można w sklepie zwrócić!
Misiaq, niedługo będzie można zwrócić w sklepie w hm:)
Misiowa dzięki
Necia, jeśli chodzi o skład, to super. Natomiast z wyglądu faktycznie trochę jak szlafrok (nie lubię z tego względu wiązanych).
Necia, jeśli chodzi o skład, to super. Natomiast z wyglądu faktycznie trochę jak szlafrok (nie lubię z tego względu wiązanych).
Necia dla mnie płaszcz super
Misiaq, nie no w hm to już od dawna nie można zwracać, mi sie kojarzy, że nigdy się nie dało, ale widać z tego nie korzystałam:P ale z tego co widzialam to tak, będzie zwrot do sklepu stacjonarnym
Chciałam wiązany koniecznie, bo ja jesienią dużo chodzę w kieckach, do nie kiecek mam budrysówkę Zamówiłam Jak będzie niewypał oddam do sklepu i tyle
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja ciągle szukam parki przeciwdeszczowej i albo mi się nic nie podoba albo ceny są kosmiczne
Mimezja, tak patrze i się zastanawiam, gdzie ten Twoj wielki tylek?
3 tygodnie po porodzie - naprawdę świetnie wyglądasz!
3 tygodnie po porodzie - naprawdę świetnie wyglądasz!