Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Dla mnie pierwsze pare dni jest ciężkie, ale mam wrazenie ze żołądek faktycznie się zmniejsza.
Ja się dzisiaj zwaze, choć czuje się dosyć ciężko. Stwierdziłam ze będę się ważyć w soboty i poniedziałki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja się dzisiaj zwaze, choć czuje się dosyć ciężko. Stwierdziłam ze będę się ważyć w soboty i poniedziałki.
Ja wczoraj tak zaszalalam z jedzeniem, że na bank wszystko nadrobilam
N 2018
M 2023
M 2023
Na obiad barszcz, kotlet rybny (Natalia najbardziej w tej formie lubi rybę, sama miele), ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty. Potem Stary kupił mi Brownie zamiast bezy bo nie było i wieczorem pizze
N 2018
M 2023
M 2023
A pizze od tego trzeba było zacząć
Suerte, ze slodyczami tyez potrafie, dlatego zabojcze byly gosciny w Pl gdzie najpierw jedno ciasto, potem drugie a na koniec chipsy do drinkow... W IE ze slodyczami juz dawno sie ograniczam, tylko wczesniej byly to 2 kostki czekolady albo 1 batonik kinder bueno. Czesciej zdarzalo mi sie jesc chipsy
U nas dzisiaj tez pizza bedzie... Tylko licze na to ze domowa jest mniej kaloryczna
no i placki ziemniaczane na obiad bo A. ciagle sie pyta kiedy beda placki... no ale postaram sie nie zjesc 7 a 3
na kolejne dni beda lzejsze obiady
u mnie -1.2 kg od poczatku. Zawsze to cos oby po dzisiejszym dniu nie wrocilo
U nas dzisiaj tez pizza bedzie... Tylko licze na to ze domowa jest mniej kaloryczna
no i placki ziemniaczane na obiad bo A. ciagle sie pyta kiedy beda placki... no ale postaram sie nie zjesc 7 a 3
na kolejne dni beda lzejsze obiady
u mnie -1.2 kg od poczatku. Zawsze to cos oby po dzisiejszym dniu nie wrocilo
Daff, brawo!!
Daff, nie wiem, jak Ty to robisz, ale ja też chcę!!!
Daff, wow! Ekstra!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Jaram się jak nie wiem. W lustrze widać ze jestem mniejsza, przede wszystkim twarz mi trochę zeszła. Daleka droga przede mna, ale nie poddam się!
u mnie dzisiaj 0.3 mniej, ale ważne że ruszyło...
daff pokaż się! na bank jest spora różnica!