Daff Ja uwielbiam. P dostał od zawodnika (odchodzi z drużyny że względu na stan zdrowia) na moją zgubę
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff Ja uwielbiam. P dostał od zawodnika (odchodzi z drużyny że względu na stan zdrowia) na moją zgubę
N 2018
M 2023
M 2023
co ile się ważycie?
Ja w soboty i poniedziałki.
Obawiam się ze w tym tygodniu nie będzie fajerwerków, bo podjadałam miód na gardlo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Obawiam się ze w tym tygodniu nie będzie fajerwerków, bo podjadałam miód na gardlo.
a czemu akurat wtedy? w sensie tak blisko siebie? muszę zacząć się ważyć rzadziej...
Suerte, ja się w piątki ważę boszz to juz jutro
W soboty, przed weekendem żeby motywowało mnie to do niegrzeszenia w weekend (to czas kiedy wychodzimy z Mężem do CH albo on sobie dogadza pizzą, chipsami itd).
A w poniedziałek, żeby jak urodzi mi się głupia myśl żeby w weekend jednak podjeść, to świadomość ważenia w poniedziałek trzyma mnie w ryzach
Jednym słowem, weekendy są najtrudniejsze dla mnie.
A w poniedziałek, żeby jak urodzi mi się głupia myśl żeby w weekend jednak podjeść, to świadomość ważenia w poniedziałek trzyma mnie w ryzach
Jednym słowem, weekendy są najtrudniejsze dla mnie.
No ja teoretycznie w piątki, ale w praktyce prawie codziennie. Wiem, że nie powinnam, ale z drugiej strony Wam nie marudzę, więc jakie to ma znaczenie
weekendy dla mnie też najtrudniejsze, bo bez pudełek. Zresztą, jeszcze tydzień i już w ogóle będzie bez pudełek
weekendy dla mnie też najtrudniejsze, bo bez pudełek. Zresztą, jeszcze tydzień i już w ogóle będzie bez pudełek
Efryna, nie przedłużasz?
U mnie czasem weekendy są prostsze, bo coś się dzieje. A nie tylko leżę z pilotem i czekam na kolejny posiłek.
U mnie czasem weekendy są prostsze, bo coś się dzieje. A nie tylko leżę z pilotem i czekam na kolejny posiłek.
Wyjeżdżam do Niemiec na 6 tygodni...
Łaj?
Tam #chodagang nie dowozi?
Tam #chodagang nie dowozi?
daffodil, będę na totalnym zadupiu, wg google maps tam jest jeden sklep...
A muszę zrobić staż w pracy, bo potrzebuję do awansu (nie żebym potrzebowała go bardzo, ale jednak wiąże się to ze sporą podwyżką i lepszymi warunkami), no i biorę udział w projekcie, który tego niestety wymaga
A muszę zrobić staż w pracy, bo potrzebuję do awansu (nie żebym potrzebowała go bardzo, ale jednak wiąże się to ze sporą podwyżką i lepszymi warunkami), no i biorę udział w projekcie, który tego niestety wymaga
Efryna, jeśli z narzędziami do majsterkowania to szansa, ze sporo schudniesz
daffodil, ahahahaha, właśnie na to liczę
Hej. Ja znowu dołączam do wątku po wakacyjnej rozpuście od września cisne dietę i ćwiczenia. Liczę, że w kolejne wakacje założę kostium kąpielowy
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka