Suerte ale Ty walczysz, a nie ze narzekasz i stoisz w miejscu
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Suerte ale Ty walczysz, a nie ze narzekasz i stoisz w miejscu
mi sie smiac chce, jak mi mowia, ze jestem taka fotogeniczna (fakt, ma odpowiednie kosci policzkowe do zdjec i malo delikatne rysy, to plusuje przy fotografii

No to tak jak u mnie. Na 20 zdjęć wybiorę góra 1-2 
Aurinko pewnie, że tak. po to to robię, nie widzę inaczej sensu takich "wyrzeczeń" jak nie po to, żeby "polubić siebie". tylko, że zaczynałam z myślą o 20 kilogramach, jak po miesiącu spadło 8 i wielkich efektów mimo to nie widziałam, to zwiększyłam do 25. mam za sobą 15, a ja dalej nie mam tego "wow" i tu pytanie, czy nawet jak dojdę do tych 25 na minusie to się to "wow" pojawi, czy dalej będzie myślenie, że za X kilo...
Nie, nie skończyłam. Robisz jak uważasz. Tobie wystarcza to i chłopakom może wystarczySuerte pisze:o matko, skonczyłyście jakiś kurs psychologiczny czy co?
napisałam, że kilka mam i mi wystarczy, nie widzę potrzeby, żeby sobie robić skoro te kilka mam i nie sprawia mi to żadnej przyjemności... dla kogoś to tylko zrobienie zdjęcia, dla mnie dużo więcej, ale tak jak pisałam kto nie mial tak, nie zrozumie
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Moja walka o lepszą sylwetkę
67 kg!!!
Czyli -3 kg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czyli -3 kg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia super 
Necia super! Rozumiem, że sama dieta i bez leków? Dobrze pamiętam?
tak sama dieta bez leków i póki co bez ćwiczeń, ale zamierzam je też włączyć jak moje dziecko wreszcie zacznie chodzić spać przed 22
dziękuję

dziękuję

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.