No to jak wiesz że może używać to prezent jest fajny. Ogólnie zamysl jest fajny jeśli ktoś lubi się skupiac na takich rzeczach. Ja wazne badania odkladam porostu do 1 pudla i jak trzeba to potem tam wszystkiego szukam.Sofii pisze:Lubi.
Pomyślę jeszcze, ale raczej kupię. I do tego chciałam zrobić jakiś kolaż naszych zdjęć z dzieciństwa.
Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
- mała_czarna
Sofii zgadzam się z Mimnezja:
Mój mąż za tydzień ma urodziny - okrągłe 30 a ja jeszcze w lesie.
Miał dostać gramofon bo kiedyś gadał, że by bardzo chciał ale coś mu się odwidziało i ostatnio sam z siebie zaczął ze już nie chce, wiec pokrzyzowal mi plany.
Myślę żeby mu wykupić sesje floatingową.
Ale skoro Twoja mama lubi takue rzeczy to pewnie będzie zadowolonaMimezja pisze:Ogólnie zamysl jest fajny jeśli ktoś lubi się skupiac na takich rzeczach.
Mój mąż za tydzień ma urodziny - okrągłe 30 a ja jeszcze w lesie.
Miał dostać gramofon bo kiedyś gadał, że by bardzo chciał ale coś mu się odwidziało i ostatnio sam z siebie zaczął ze już nie chce, wiec pokrzyzowal mi plany.
Myślę żeby mu wykupić sesje floatingową.
Mała aż sobie wygooglowam co to i sama bym chętnie bym dostała taki prezent
Ja zrezygnowałam z poprzedniego pomysłu, zamówiłam komplet szklanek termicznych.
Sofii o fajny pomysl
Sofii, super! Tez je mamy i sa swietne!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miska, ja już większą część mam kupiona pomysłów dla kogo potrzebujesz?
- mała_czarna
U mnie w tym roku kiepsko z pomysłami. Nawet nie wiem co sama bym chciała dostać.Miśka pisze:Kto już planuje prezenty świąteczne? Macie już jakieś pomysły?
Ja tez. A u dzieci jak zawsze roilo mi sie od pomyslow tak w tym roku nawet nie mam weny do myslenia.mała_czarna pisze:U mnie w tym roku kiepsko z pomysłami. Nawet nie wiem co sama bym chciała dostać.Miśka pisze:Kto już planuje prezenty świąteczne? Macie już jakieś pomysły?
adu, najbardziej dla szwagra Dorośli dostają symboliczne prezenty, za kilkadziesiąt zł. Miał dostać filiżankę do espresso, a moja siostra taką samą do cappuccino, ale okazało się, że siostra już mu kupiła.
Miska, skórzany pasek do spodni (można często na zalando znaleźć za ok 50 zl skórzane albo na Tchibo), zestaw do brody o ile ma? Albo trzeba odwiedzić tk maxx i tak są zawsze supet zestawy prezentowe, albo np taki zestaw ostrych sosów czy różnych dodatków, ładnie zapakowane.
Ja dla dzieci też nie mam pomysłów :/
Na Mikołaja dostaną lokomotywownię i port do torów drewnianych, do tego po jakiejś książce i od nas tyle. Od mojej siostry mają dostać bluzy świąteczne, książki i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Muszę jeszcze coś znaleźć od moich rodziców.
Pod choinkę Staś na pewno będzie chciał lego i myślimy z mężem, żeby im kupić po odtwarzaczu do słuchania audiobooków. Więcej pomysłów brak, a spodziewam się jeszcze zapytań o rodziców i teściów.
Rodzice pod choinkę dostaną młynki do soli i pieprzu, bo już mama kilka razy wspominała, że musi kupić.
Na Mikołaja dostaną lokomotywownię i port do torów drewnianych, do tego po jakiejś książce i od nas tyle. Od mojej siostry mają dostać bluzy świąteczne, książki i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Muszę jeszcze coś znaleźć od moich rodziców.
Pod choinkę Staś na pewno będzie chciał lego i myślimy z mężem, żeby im kupić po odtwarzaczu do słuchania audiobooków. Więcej pomysłów brak, a spodziewam się jeszcze zapytań o rodziców i teściów.
Rodzice pod choinkę dostaną młynki do soli i pieprzu, bo już mama kilka razy wspominała, że musi kupić.
U mnie teście dostaną od nas pościel, bo kupiłam na mega ekstra promocji z 200 zl na 50 moi rodzice to nie wiem, bo nie my ich wylosowalismy. Ale tak to może bym kupiła taki zestaw na sól pieprz oliwę i ocet, bo sama kupiłam sobie ladny w Home and you.