Jak nie zapomnę to zmierzę obwody przed i po. Wiadomo, że nie ściskają jak gorset Scarlett o'Hary, ale potrafią utrzymać brzuch na tyle, że po kilku posiłkach wygląda jak rano.
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Z myślą o świątecznych rodzinnych spotkaniach je kupiłam;)
To jak tylko wchodzą na brzuch to oszczedz sobie czas bo nie wytrzymam w nich dluzej niz 10 min. Zreszta nad brzuchem zaczynam panowac, jest daleki do ideału ale przynajmniej wieczorem go bardziej nie wywala. Ja potrzebuję bardziej czegoś wysmuklajacego nogi
U mnie tez jak u Misiowej
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mimezja, nogi ściska minimalnie, więc dla Ciebie to chyba nie będzie dobry zakup.
Ja zakładam czarne i sobie wkręcam, że optycznie wyszczuplają
Mhm nie pogardzilabym magiczną tabletką, która sprawiłaby, że chudnę bez wyrzeczeń i wysiłku;) myśl o tym, jak będziesz kiedyś rozdzielać fundusze na naukę
You made my day
Ja też i dlatego wolę zakładać spódnice zimą...efryna pisze:Ja zakładam czarne i sobie wkręcam, że optycznie wyszczuplają
Ja tez bym takowa nie pogardzila
A magiczne rajtki, to bym chciala takie, ktore znikna mi brzuch a przy tym uwydatnia tylek... chyba za duzo wymagam
Ale serio to co mam nadmiernie w brzuchu, to chetnie bym przeniosla na zadek i byloby idealnie...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Do tego latania w kosmos to to samo mówiłam względem tego, ze porod dalej musi odbywać sie w takich cierpieniach..
Kupiliśmy, a raczej wymieniliśmy szafę, wiec przy okazji zrobilam przegląd. Jestem coraz bardziej zasadnicza Zostały trzy pary spodni (jedna pasujace) i może z 10 bluzek (nosze 3). Dwa swetry i dwie bluzy. Resztę wywaliłam. Oczywiście mam dużo sportowych rzeczy treningowych. Aha,
No i jakaś sukienkę na wesele ale raczej niepasującą. Garderoba pusta.
Musze to samo zrobić z letnimi rzeczami, ale są w piwnicy.
Teraz wychodzi na to, ze M ma jakieś 10 razy ubrań więcej ode mnie. Tez niby po przeglądzie ale on jest sentymentalny.
Kupiliśmy, a raczej wymieniliśmy szafę, wiec przy okazji zrobilam przegląd. Jestem coraz bardziej zasadnicza Zostały trzy pary spodni (jedna pasujace) i może z 10 bluzek (nosze 3). Dwa swetry i dwie bluzy. Resztę wywaliłam. Oczywiście mam dużo sportowych rzeczy treningowych. Aha,
No i jakaś sukienkę na wesele ale raczej niepasującą. Garderoba pusta.
Musze to samo zrobić z letnimi rzeczami, ale są w piwnicy.
Teraz wychodzi na to, ze M ma jakieś 10 razy ubrań więcej ode mnie. Tez niby po przeglądzie ale on jest sentymentalny.
Latamy w kosmos, a kosiarki nadal są tak głośne, że mózg boli Można by dużo przykładów wymyślić.
Ale też wolałabym dać kasę na tą tabletkę
A poród ze zzo przecież nie boli nie?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ale też wolałabym dać kasę na tą tabletkę
A poród ze zzo przecież nie boli nie?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
https://pl.calzedonia.com/product/cienk ... ryId=50168
dużo mają tego typu i dają radę, wiadomo, ze z balona nie zrobią sześciopaku ale coś tam trzymają