Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Mnie na razie wciągnęła, zobaczę jak będzie dalej
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Monika Szwaja. Ale te są trochę bardziej infantylne.mała_czarna pisze: ↑26 lis 2019, 10:17Misiaq Katherina a polecacie coś w podobnym klimacie co Witkiewicz?
- mała_czarna
Czytałam lata temu, obecnie właśnie mi się wydaje że to już nie ten etap na SzwajeMisiaq pisze:Monika Szwaja. Ale te są trochę bardziej infantylne.mała_czarna pisze: ↑26 lis 2019, 10:17Misiaq Katherina a polecacie coś w podobnym klimacie co Witkiewicz?
Nikt inny mi nie przychodzi do głowymała_czarna pisze: ↑26 lis 2019, 11:04Czytałam lata temu, obecnie właśnie mi się wydaje że to już nie ten etap na SzwajeMisiaq pisze:Monika Szwaja. Ale te są trochę bardziej infantylne.mała_czarna pisze: ↑26 lis 2019, 10:17Misiaq Katherina a polecacie coś w podobnym klimacie co Witkiewicz?
U mnie w bibliotece Witkiewicz jest na jednej półce z Grocholę
Ale to zupełnie nie to
A czytałyście Małgorzatę Kalicińską?
To też takie babskie czytadła, ale ja chyba nic jej nie czytałam.
Albo nie pamiętam
Ja bym chciała się zabrać za Jacka Piekarę albo coś w tym stylu, ale jakoś nie wiem od czego zacząć.
To też takie babskie czytadła, ale ja chyba nic jej nie czytałam.
Albo nie pamiętam
Ja bym chciała się zabrać za Jacka Piekarę albo coś w tym stylu, ale jakoś nie wiem od czego zacząć.
- mała_czarna
Czytałam serie Dom nad rozlewiskiem.
Okej mi się czytało.
Okej mi się czytało.
OK, mam sklerozę.
Czytałam "Dom nad rozlewiskiem"
mnie ktoraś cześć Domu zmeczyla i nigdy wiecej po Kalicińska nie sięgnęłamMisiaq pisze:OK, mam sklerozę.
Czytałam "Dom nad rozlewiskiem"
Misiaq, nie trawię Piekary, po jakiejś wyjątkowo makabrycznej książce (najświętsza?), Yak więc jestem ciekawa wrażeń
Nie jesteś za stara?
Ale trochę Ci zazdroszczę, że jeszcze nie czytałaś Wiedźmina;) jedna z ważniejszych książek w moim życiu;)
Zacznij od opowiadań, humor jest dobry, spodoba Ci się na pewno
Ale trochę Ci zazdroszczę, że jeszcze nie czytałaś Wiedźmina;) jedna z ważniejszych książek w moim życiu;)
Zacznij od opowiadań, humor jest dobry, spodoba Ci się na pewno
No próbuj próbuj
To jeszcze Grzędowicza polecam, jak już przebrniesz przez Sagę;)
To jeszcze Grzędowicza polecam, jak już przebrniesz przez Sagę;)
- mała_czarna
A wciąż nowe wychodząMisiaq pisze: Listę "do przeczytania" mam taką, że mi życia braknie.