Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
O tych rajstopach właśnie cały czas mówimy
Meg Ty z tym porodem to żartujesz mam nadzieje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu jak dieta?
Shettered, ale one tylko na brzuch, a mi tylka jeszcze brak ale jak sie nie ma co sie lubi... dobry i sam brzuch tutaj juz googlowalam, ale nie znalazlam, trzeba poczekac na wizyte w pl :/
I jaki piekny nowy suwaczek
Meg, jak porod zzo nie boli, to ja chyba jednak rodzilam bez znieczulenia
Tzn fakt pierwsza faza wtedy nie boli, ale parte niestety nadal tak samo koszmarnie
I jaki piekny nowy suwaczek
Meg, jak porod zzo nie boli, to ja chyba jednak rodzilam bez znieczulenia
Tzn fakt pierwsza faza wtedy nie boli, ale parte niestety nadal tak samo koszmarnie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Zalezymeg pisze:Latamy w kosmos, a kosiarki nadal są tak głośne, że mózg boli Można by dużo przykładów wymyślić.
Ale też wolałabym dać kasę na tą tabletkę
A poród ze zzo przecież nie boli nie?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Mnie nie bolal, ale skurcze czulam. Tylko mi odpieli znieczulenie dopiero jak juz glowka byla widoczna i wjezdzalismy na sale porodowa, wiec kilka partych i dziecko wyszlo jeszcze na znieczuleniu A czesto czytam ze zzo sie odpina przed partymi i to duzo wczesniej niz mi, wiec wtedy raczej boli, bo znieczulenie nie jest wiecznie obecne, schodzi z ciebie po odpieciu kroplowki
Mi dolozyli znieczulenia jakies 15 minut przed rozpoczeciem sie partych, a i tak bolaly koszmarnie... tyle, ze M wyszla dopiero po 2h partych... powyciagali mi wszystko dopiero po kangurowaniu, jak szlam pod prysznic, bo ja nie mialam kroplowki, tylko na biezaco dawkowane
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mnie bolało cholernie zanim dostałam znieczulenie (musi być 4 cm rozwarcia). I to jeszcze najgorsze krzyżowe, nikomu nie życzę. Potem podpięli, bołalo, ale dużo mniej, znaczy nie bolały plecy, za to skurcze z brzucha zaczęłam czuć. Jak przesłalo działać znieczulenie to myślałam, że umrę tak mnie bolało, miałam już parte i podłączoną oksy do tego wcześniej, a postępu nie było.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Meg, tak, przy zzo nie boli. Szkoda ze przed 3 i po 8 centymetrze nie chcą dawać..
Ja dostałam jedną dawkę i to była cudowna godzina. Potem czułam ze schodzi, błagałam o dodanie ale polozna pi*da nie chciała mi dać (ukrywając przede mna ile mam cm rozwarcia - trzy razy pytałam). W związku z tym zaczęłam szaleńczo przeć choć jeszcze jakiejś dużej potrzeby nie miałam. Nie zdążyłam przed zejściem znieczulenia.
Po porodzie mi efryna pisała, ze to dla wygody położnych. Wciąż się zastanawiam czy te kobiety nie mają serc?
Ja dostałam jedną dawkę i to była cudowna godzina. Potem czułam ze schodzi, błagałam o dodanie ale polozna pi*da nie chciała mi dać (ukrywając przede mna ile mam cm rozwarcia - trzy razy pytałam). W związku z tym zaczęłam szaleńczo przeć choć jeszcze jakiejś dużej potrzeby nie miałam. Nie zdążyłam przed zejściem znieczulenia.
Po porodzie mi efryna pisała, ze to dla wygody położnych. Wciąż się zastanawiam czy te kobiety nie mają serc?
A wracając do tematu wątku - jak dobrze mieć „tylko” nadwagę
Liczę ze w następną sobotę zobaczę 8 z przodu. To już by był kosmos jakiś
Trochę przeraża mnie świąteczne obżarstwo u teściów, ale mam silne postanowienie żeby się trzymac.
Liczę ze w następną sobotę zobaczę 8 z przodu. To już by był kosmos jakiś
Trochę przeraża mnie świąteczne obżarstwo u teściów, ale mam silne postanowienie żeby się trzymac.
daff Ty cel osiągniesz zanim ja się chociaż zblize do 5 z przodu...
Suerte, pomysł sobie ze ja 5 to widziałam w podstawówce ostatnio i nigdy jej już nie zobacze
To mi dali przy 2 cm ale to już było po kilkunastu godzinach krzyżowych
N 2018
M 2023
M 2023