Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja się lubię szwendać po sklepie, więc też mi się nie zdarza iść po jedną rzecz...
Mężu jest uzależniony od biedronki i polowania na promocje. Jest w sklepie 3/4 razy w tygodniu. Wydajemy przez to absurdalne ilości pieniędzy, a w sumie nie jest to niezbędne. Pewnych rzeczy mamy zapasy jak na wojnę.
Mój nie.lubi Biedronki i nigdy tam nie zagląda.
Moj kiedys lubil buszowac po koszykach. Po tym jak w calym województwie robil pewien system po biedrach, żadną siłą nie idzie go tam zaciągnąć
Moj nie przepada za biedronka, bo mowi ze tam jest taki balagan ze nic nie mozna znalezc. W sumie to mnie tez czasami cos trafia jak czegos szukam

Tez mnie ten wieczny balagan oslabia. Szkoda tylko, że do biedry mam kilometr, a do lidla (i to takiego co go nie lubię)KarLa pisze:Moj nie przepada za biedronka, bo mowi ze tam jest taki balagan ze nic nie mozna znalezc. W sumie to mnie tez czasami cos trafia jak czegos szukam
Mimezja, poki co to tez mamy do biedronki ok kikometra a do lidla 3.5km. Z naszego domu bedziemy mieli blizej do lidla

Ja mam Biedrę pod nosem (w bloku obok), a Lidla 4 przystanki autobusem.
Moja jest mała i połowy rzeczy tam nie ma, dzięki czemu i bałaganu nie ma. Jak raz byłam w takiej dużej, to też uciekłam 

Misiaq, o! To w takim razie pewnie zależy od kierownika? W tej mojej jest czysto, ładnie pachnie i zawsze wszystko, co powinno być, to jest. W tej dużej był bajzel, brzydki zapach i ogólny syf i ciągle puste kartony zamiast rzeczy.
Lisbeth będzie wiedziała.
W tej koło mnie ogłoszeń, że poszukują pracowników dawno nie widziałam, jest stała ekipa od bardzo dawna i tylko czasem nowa twarz się pojawia.
W tej koło mnie ogłoszeń, że poszukują pracowników dawno nie widziałam, jest stała ekipa od bardzo dawna i tylko czasem nowa twarz się pojawia.
Katherina, nasza powiekszyli i wyremontowali i od tego czasu jest balagan
no ale podobno kolejna otworzyli jeszcze wieksza, wiec zobaczymy. 100m od Lidla
Mamy bardzo szerokie alejki, ktore... sa zawalone towarem na srodku tak ze z wozkiem nie da sie przejsc...

Mamy bardzo szerokie alejki, ktore... sa zawalone towarem na srodku tak ze z wozkiem nie da sie przejsc...

Lisbwth kiedys pisala chyba cos o rozladunku i godzinach dostaw, tak mi sie kojarzy z tym bajzlem biedronkowym