Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Piękna moja Mama co roku kupuje sobie ładna bombkę, najchętniej takie handmade i ja odkąd mam swoją choinkę to też
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Mi w tym roku Igor zbił taką wielką bombkę którą dostalam na 18 urodziny od mamy. Byla schowana na najwyzsza półkę i drań zrobił konstrukcję zeby ją tylko wyciagnąć z szafy... az się poryczalam z bezsilnosci
Miśka, dziękuję za namiary. Zamówiłam w fabryce bodziaków, jestem ciekawa efektu.
farazi, i jak wyszła koszulka?
Ja już mam chyba gotową listę prezentów.
Rodzice - młynki do soli i pieprzu i poszukam jeszcze świątecznych kubeczków. Dodatkowo też zawsze dostają ode mnie dobrą kawę, herbatę, słodycze.
Siostrzeniec - wymarzona bluza Vansa, upolowana na black friday
Drugi siostrzeniec - dokładamy się do dużego Lego
Siostra i szwagier - gra Azul
Ja już mam chyba gotową listę prezentów.
Rodzice - młynki do soli i pieprzu i poszukam jeszcze świątecznych kubeczków. Dodatkowo też zawsze dostają ode mnie dobrą kawę, herbatę, słodycze.
Siostrzeniec - wymarzona bluza Vansa, upolowana na black friday
Drugi siostrzeniec - dokładamy się do dużego Lego
Siostra i szwagier - gra Azul
Miśka, dzięki za polecenie. Koszulka super. Spodobało mi się, że oprócz napisu dodali też od siebie grafikę tematyczną
Dobra, kupiłam Ł bransoletkę, zwykła klasyczna. Kupię mu może jeszcze bluzę jakaś.
meg pisze:Także tak...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Polecicie coś dla chłopca 13 lat? Budżet 100-150 zł
Chcieliśmy mu kupić kartę upominkowa do Media Markt, żeby sobie jakąś grę kupił ale to takie słabe mi się wydaje...
Chcieliśmy mu kupić kartę upominkowa do Media Markt, żeby sobie jakąś grę kupił ale to takie słabe mi się wydaje...
Misiowa, w tym wieku to juz chyba nie dogodzisz wiec moze sie okazac ze taka karta do media markt czy empiku bedzie najlepszym wyborem
Karla, myślisz?
Znalazłam właśnie taką grę. Ja uwielbiałam grać w statki na kartce w kratkę!
Znalazłam właśnie taką grę. Ja uwielbiałam grać w statki na kartce w kratkę!
Misiowa, słuchawki bezprzewodowe?
Nie lubi takich. On jest bardzo wybredny...Sofii pisze:Misiowa, słuchawki bezprzewodowe?
Chyba faktycznie zostanę przy karcie upominkowej.