Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Ja zawsze chodziłam w spodniach. Jakoś mi wygodniej było ale od niedawna zaczynam dojrzewać do sukienek i spódniczek. Jeszcze tylko muszę się przekonać do zestawu z płaskimi butami, bo bym je wtedy częściej zakładała. Na codzień cenię sobie wygodę.
Itzal, ja tez nosze tylko spodnie, latem czasami zdarzy mi sie zalozyc jakas sukienke letnia i to wszystko Tak to na wesela/poprawiny/ swieta/ sylwestra zakladam
To ja latem/wiosna właściwie same sukienki i spódnice a do tego baleriny lub sandały.
Jesienią i zimą rzadziej ale też dość często
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Jesienią i zimą rzadziej ale też dość często
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Miałam taki okres, że do pracy chodziłam tylko w spódnicach/sukienkach, nawet zimą.
Teraz zdecydowanie częściej w spodniach.
Ale zgadzam się, ze sukienką (dobrze dobraną!) można na prawdę fajnie wymodelować sylwetkę.
Teraz zdecydowanie częściej w spodniach.
Ale zgadzam się, ze sukienką (dobrze dobraną!) można na prawdę fajnie wymodelować sylwetkę.
Misiowa, super zazdroszczę pozytywnie tych wąskich łydek!
Misiowa, pięknie! Bardzo mi się podoba
- mała_czarna
Misiowa super zgrabna kobieta z Ciebie
Misiowa, super wygladasz!
Swietny zestaw!
A wiesz jak ciężko na nie kupić kozaki? Wszystkie za szerokie...Mia89 pisze:Misiowa, super zazdroszczę pozytywnie tych wąskich łydek!
Dzięki
Misiowa super!
Moje kiecki z peeka i orsaya oczywiście nie przyszły, nie mam w co sie jutro ubrać na imprezę firmowa. Wzięłam pol urlopu i obeszlam cała Arkadię, matko jakie szmaty w tych sklepach okropne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moje kiecki z peeka i orsaya oczywiście nie przyszły, nie mam w co sie jutro ubrać na imprezę firmowa. Wzięłam pol urlopu i obeszlam cała Arkadię, matko jakie szmaty w tych sklepach okropne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
przetestowalas kurtke na zimnie? Moja jest puchowa, na podszewce, lekka, ale bardzo ciepła.