Sukienki
Re: Sukienki
Ja ubieram sukienki garczyńskiej czasem do pracy, ale szczerze mówiąc nie uważam ich za takie codzienne, wręcz trochę się czuję zanadto wystrojona:P chociaż na wesele też bym raczej nie wzięła, ale może to kwestia modeli, które mam. W każdym razie uważam, że są bardziej eleganckie niż nie, no ale to na pewno też od pracy zależy, ja tam się najlepiej czuję w dżinsach i trampkach, chyba, że akurat mam jakieś wykłady.
- mała_czarna
Ładne te kiecki od Garczyńskiej- na wiosnę ją wypróbuję
Ja zamawiam przed powrotem do pracy
- mała_czarna
Masz już upatrzone modele? I kiedy wielki powrót?Misiaq pisze:Ja zamawiam przed powrotem do pracy
Nie, kilka mi się podoba, ale nie wiem jak będę w nich wyglądać.mała_czarna pisze: ↑05 gru 2019, 9:31Masz już upatrzone modele?Misiaq pisze:Ja zamawiam przed powrotem do pracy
Nie wiem
Misiaq pisze:Nie, kilka mi się podoba, ale nie wiem jak będę w nich wyglądać.mała_czarna pisze: ↑05 gru 2019, 9:31Masz już upatrzone modele?Misiaq pisze: Ja zamawiam przed powrotem do pracyNie wiem
- mała_czarna
To jest czas żeby wybieraćMisiaq pisze:Nie wiem
To okazja aby juz zaczaćmała_czarna pisze:To jest czas żeby wybieraćMisiaq pisze:Nie wiem
Misiowa ja bym oddala Wydaje mi sie za miekka dla ciebie
W sensie za duzo tyvh drapowan i faldek, gryzie mi sie z sylwetka.
W sensie za duzo tyvh drapowan i faldek, gryzie mi sie z sylwetka.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2019, 20:27 przez Itzal, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem na górze za dużo materiału, wydaje się trochę za duża.
Misiowa, nie, jakoś mi nie pasuje do Twojej figury.
Ok, dzięki za opinie. Wzięłam z takimi marszczeniami z nadzieją, że zatuszują moje boczki i brzuch ale jak widać efekt marny
Czyli co? Trapezowa?
Czyli co? Trapezowa?