Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Misiowa, pokaż
Też miałam plan kupić jakieś kiecki na święta. Jest mnóstwo ślicznych, w każdym sklepie przymierzałam. Na wieszakach jakoś to wygląda, ale po przymierzeniu...
Dla mnie ostatnio problemem przy sukienkach i bluzkach jest to, że są na mnie za krótkie.
W Stradivariusie tyle pięknych sukienek, które mogłabym nosić do pracy, napaliłam się strasznie i wielkie rozczarowanie.
KarLa, dla mnie jeszcze zabójcze jest to światło, bardzo dokładnie mogłam obejrzeć swój cellulit.
Jedynie w C&A było normalnie.
Też miałam plan kupić jakieś kiecki na święta. Jest mnóstwo ślicznych, w każdym sklepie przymierzałam. Na wieszakach jakoś to wygląda, ale po przymierzeniu...
Dla mnie ostatnio problemem przy sukienkach i bluzkach jest to, że są na mnie za krótkie.
W Stradivariusie tyle pięknych sukienek, które mogłabym nosić do pracy, napaliłam się strasznie i wielkie rozczarowanie.
KarLa, dla mnie jeszcze zabójcze jest to światło, bardzo dokładnie mogłam obejrzeć swój cellulit.
Jedynie w C&A było normalnie.
Zamówiłam dwie bluzki do pracy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii, prawda, swiatlo tez! kupowalam stroj kapielowy chyba 6 lat temu z house i do teraz pamietam ten widok... Cellulit byl bardzo podkreslony przez swiatlo...
Nasz kolega pracowal przy wykanczaniu wnetrz sklepow sieci LPP (house, reserved itp) i mowil ze juz przy montazu widac ze te lustra pokazuja cos innego niz rzeczywistosc
Nasz kolega pracowal przy wykanczaniu wnetrz sklepow sieci LPP (house, reserved itp) i mowil ze juz przy montazu widac ze te lustra pokazuja cos innego niz rzeczywistosc
Hm to ja mam odwrotne wrażenie, że lustra w sklepach wyszczuplają. Nieraz miałam tak, że w sklepie fajnie, a po powrocie do domu kiepsko. Ale od kiedy mam dzieci to nie chodzę na stacjonarne zakupy, to może coś się zmieniło
Sofii, ja też mam zawsze problem z długością sukienek. W czasach liceum i studiów to mi nie przeszkadzało, ale teraz wolałabym dłuższe dlatego tak lubię Garczyńską, tam wreszcie mam odpowiednio długie
Sofii, ja też mam zawsze problem z długością sukienek. W czasach liceum i studiów to mi nie przeszkadzało, ale teraz wolałabym dłuższe dlatego tak lubię Garczyńską, tam wreszcie mam odpowiednio długie
Mia, to juz o lat tak jest, ale to nie we wszystkich sklepach. Na pewno w house i cropp
A ja lubię sukienki przed kolano a poza tym czuję się jeszcze za młoda by z nich rezygnować
Mi nie chodzi o to, że one są przed kolano, tylko o to, że np talię mam pod pachami.
Mia, ja w swoich lustrach wyglądam o niebo lepiej i teraz dylemat - którym wierzyć?
Mia, ja w swoich lustrach wyglądam o niebo lepiej i teraz dylemat - którym wierzyć?
Misiowa, z Twoimi nogami też bym lubiła
Sofi, może to ja mam po prostu do dupy lustra w domu (oby)
Sofi, może to ja mam po prostu do dupy lustra w domu (oby)
Sweterek dostałam, a bluzkę wczoraj kupiłam. Sorry za nędzna jakość zdjęć
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Mam to samo. Jak sie widzę w przymierzalni to dochodze do wniosku, że nie powinnam wychodzic z domu. Pocieszam się że wyglad w lustrze jest bardziej podobny do wyglądu na zdjeciach wiec jest dla mnie nadziejaSofii pisze:Mi nie chodzi o to, że one są przed kolano, tylko o to, że np talię mam pod pachami.
Wyciągnęłam maszynę, żeby uszyć B strój na jasełka. Stroju jeszcze nie ma ale jest spódnica
Nie podejrzewałam siebie o taką długość
Nie podejrzewałam siebie o taką długość
Super! Zazdroszczę zdolności
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny, czy plaszcz 50% welna i 50% poliester będzie się nadawał na zimę?