Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
- mała_czarna
Re: Analiza kolorystyczno-sylwetkowa
Lisbeth ostatnio w Orsay były zajęty takie dłuższe ciut i bez zapięcia- może akurat Ci wpadnie w oko któryś
Mała, dzięki, lubię takie spodniczki, które są opiete i sa przed kolano.
Lisbeth, zaraz poszukam. Ale ja w orsay czy camaieu np nigdy nie kupuje, bo tam na mnie za ciasne.
Lisbeth, zaraz poszukam. Ale ja w orsay czy camaieu np nigdy nie kupuje, bo tam na mnie za ciasne.
W tej koszuli spoko, choć fajnie byś wyglądała też w takich bluzkach bardziej lejących i ciut dłuższych. Sweter wg mnie za krótki.
Propozycje Adu są świetne
Propozycje Adu są świetne
Dla mnie podstaea to są też wysokie spodnie. Nigdy biodrowki, nigdy luźne. Obcisłe spodnie z wysokim stanem to robi robotę.
adu ja noszę cygaretki i spodnie z wysokim stanem. Po domu zwykłe legginsy.
Poszukam tych marynarek
A masz namiary na kamizelki?
Poszukam tych marynarek
A masz namiary na kamizelki?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Adu, uwielbiam twoj styl! Zawsze wygladasz kocur!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
adu zazdroszczę wyczucia stylu
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ruby, dzięki. Wiadomo, że jak coś wrzucam to wtedy jak wyglądam lepiej, bo przypalowe stroje też są
Lisbeth, czy ja wiem czy to wyczucie stylu.. ja po prostu ogólnie lubię siebie, miko, że jestem gruba. I staram się widzieć pozytywy w sobie. Lubię pochodzić po sklepach i znaleźć może nie w pierwszym czy piątym sklepie, ale dziesiątym choć jedną rzecz w której dobrze się czuje. Często wracam z zakupów z płaczem;) Ale generalnie wiem w czym wyglądam lepiej, w czym gorzej i raczej tego się trzymam, dlatego mam dużo podobnych ciuchów - jak choćby sukienki z paskiem w talii.
Lisbeth, czy ja wiem czy to wyczucie stylu.. ja po prostu ogólnie lubię siebie, miko, że jestem gruba. I staram się widzieć pozytywy w sobie. Lubię pochodzić po sklepach i znaleźć może nie w pierwszym czy piątym sklepie, ale dziesiątym choć jedną rzecz w której dobrze się czuje. Często wracam z zakupów z płaczem;) Ale generalnie wiem w czym wyglądam lepiej, w czym gorzej i raczej tego się trzymam, dlatego mam dużo podobnych ciuchów - jak choćby sukienki z paskiem w talii.
Lisbeth, ja sie czesto, jeslinwiem, ze moge, ratuje ubierajac body wyszczuplajace/modelujace? no zwal jak zwal... robi naprawde fajna robote, brzucha calkiem nie zakryje, ale nie widac tej faldki w dole i nie wypycha mi sie w spodniach wszysgko w gore jak siadam
Adu, tak, czy inaczej naprawde potrafisz sie swietnie ubrac!
Adu, tak, czy inaczej naprawde potrafisz sie swietnie ubrac!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
To prawda, ja też podziwiam Adu Co zdjęcie to jestem pod wrażeniem.
Czemu ja nigdy nie wpadłam na pomysł z taką długą kamizelką do koszuli? W żakietach czuję się skrępowana, a w samej koszuli nie lubię. Muszę pamiętać jak będę wracała do pracy
Czemu ja nigdy nie wpadłam na pomysł z taką długą kamizelką do koszuli? W żakietach czuję się skrępowana, a w samej koszuli nie lubię. Muszę pamiętać jak będę wracała do pracy
adu potrafisz się świetnie ubrać chylę czoła bo w naszym rozmiarze to spore wyzwanie.
Muszę popatrzeć za taką kamizelką, bo koszul mam sporo i byłoby to dobre rozwiązanie
Muszę popatrzeć za taką kamizelką, bo koszul mam sporo i byłoby to dobre rozwiązanie
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Adu strój z odsłoniętym kolanem w deseczkę Ty to moze masz puszystą górę, ale nogi masz nieproporcjonalnie fajne
Lisbeth zdecydowanie koszula. Jak sie czujesz w sukienkach?
Lisbeth zdecydowanie koszula. Jak sie czujesz w sukienkach?
Adu mam nadzieje, ze nie zrozumialas poprzedniego postu jakos zle, poprostu odkrylam dzis jak trudno jest napisac komplemet kiedy pisze się o czyms lepszym przy kraglosciach.. Bo Twoje wyczucie stylu jest naprawdę swietne.