Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
no właśnie ten pierwszy najbardziej do mnie przemawia, tylko czy znajdę dodatki w takich kolorach...
No właśnie jeszcze raz popatrzyłam i ten pierwszy chyba sugeruje dodatki w różu... to już chyba żółty lepiej
te problemy pierwszego świata...
jeszcze żadnej, bo to do nowego domu ma być, a jeszcze go nie mamy
Zastanawiałam się ostatnio czy drugi Kallax czy Trofast i postawiłam na Kallaxa
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
super! my też mamy Kallaxy, dużo bardziej mi się podobają
Całość, jak forumujesz przez przeglądarkę to na 28 stronie tego wątku jest więcej zdjęć pokoju : )
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
A ja nie mogę się zdecydować na kolor do G pokoju. Kupiłam już 6 próbek i nic mnie nie przekonuje. Jeszcze mamy konflikt z mężem, bo on chce w stylu pierwszego., na co ja się nie zgadzam. Z kolei mąż nie zgadza się na kolejne 2, które mnie się podobają
Lexie super pokój
Chłopaków pokój ma 30 metrów i myślałam nad dwoma kolorami ewentualnie kolor+ tapeta.
Ogólnie meble chyba u stolarza zamówimy bo nic się nam nie podoba. A metraż też duży więc nie da się dać tylko szafy i komody.
Chłopaków pokój ma 30 metrów i myślałam nad dwoma kolorami ewentualnie kolor+ tapeta.
Ogólnie meble chyba u stolarza zamówimy bo nic się nam nie podoba. A metraż też duży więc nie da się dać tylko szafy i komody.