Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Dziewczyny,co kupujecie rodzicom?
U nas zwykle była składka z bratem na jakiś większy, wspólny prezent. W tym roku czarna dziura w głowie. Nie mam pomysłu ani dla wspólny, albo na osobne. Nic.
U nas zwykle była składka z bratem na jakiś większy, wspólny prezent. W tym roku czarna dziura w głowie. Nie mam pomysłu ani dla wspólny, albo na osobne. Nic.
mama otrzyma wazon, tata koszulę z wólczanki.
Do tego wspólnie kosz słodyczy, z kawą, herbatą.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Moja mama dostanie takie urządzenie do gotowania na parze
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Biblię Audio, bombkę z odciskami rączek wnuków (Katherina, dzięki), porządne markowe skarpetki
Mam problem z prezentem dla mojej 80letniej babci :/ przyszła mi do głowy karta podarunkowa do apteki (wiem niektóre pomyślą, że nie wypada, ale wiem że akurat moja babcia tak tego nie odczuje), tylko nie wiem czy jest coś takiego, szukałam na Doz.pl i nie mogę znaleźć, więc chyba nie ma :/
Mam problem z prezentem dla mojej 80letniej babci :/ przyszła mi do głowy karta podarunkowa do apteki (wiem niektóre pomyślą, że nie wypada, ale wiem że akurat moja babcia tak tego nie odczuje), tylko nie wiem czy jest coś takiego, szukałam na Doz.pl i nie mogę znaleźć, więc chyba nie ma :/
Mia89, z tego co wiem to chyba prawnie jest ustalone, że apteki nie mogą mieć kart podarunkowych, rabatowych, kart stałego klienta, itp.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie, no tak ale jestem ciemna. No to już nie wiem.
Sofii, ja zestaw młynków do soli i pieprzu.
Zamknęłam wczoraj temat prezentów Wiedziałam, że teściowa da znać na ostatnią chwilę
Ja mężowi od siebie kupiłam bilety na koncert. Liczę, że mnie zabierze, bo w pakiecie załatwiłam też opiekę dla dzieci
Od teściów kupiłam mu wełniany szalik, czapkę i skórzane rękawiczki działające na ekranach dotykowych.
Ja dostanę młynek i wagę do kawy, dripa z serwerem i chyba czajnik.
Wszyscy też dostaną skarpetki nie do pary, związane z pracą albo zainteresowaniami.
Zamknęłam wczoraj temat prezentów Wiedziałam, że teściowa da znać na ostatnią chwilę
Ja mężowi od siebie kupiłam bilety na koncert. Liczę, że mnie zabierze, bo w pakiecie załatwiłam też opiekę dla dzieci
Od teściów kupiłam mu wełniany szalik, czapkę i skórzane rękawiczki działające na ekranach dotykowych.
Ja dostanę młynek i wagę do kawy, dripa z serwerem i chyba czajnik.
Wszyscy też dostaną skarpetki nie do pary, związane z pracą albo zainteresowaniami.
Fajne? Strasznie mi się spodobały, jak je zamawiałam, ale dziś już mam mieszane uczucia
Jutro je odbiorę i aż się boję
Jutro je odbiorę i aż się boję
Pewnie, że fajne.
Fajne!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, dla moich mamy bilety na koncert w hołdzie Wodeckiemu i po drobnostce do tego (złożyłam się z siostrą).
Teściowie kasa na wyjazd plus duperele.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Teściowie kasa na wyjazd plus duperele.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Shattered, tej nie, kupiłam w Aparcie:)