Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Lubię różowe paznokcie, ale ten róż to nie....
Też nie mój róż. Zdecydowanie wolę pudrowy. Ten Twój to mi się też bardziej na lato kojarzy.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Mam podobne odczucia. Trudno, przemęczę te trzy tygodnie.
Farazi, myślę, że miałabym podobne odczucia. Ogólnie nie przepadam za różowym Ale zawsze to trochę odmiany
Ja mam paznokcie o połowę krótsze, więc się tak nie rzucają w oczy. I na żywo mam wrażenie, że kolor wygląda spokojniej (pocieszam się! ) No mniejsza o to. Moja siostra zna moje preferencje co do koloru i tym razem czuć było jej brak akceptacji.
Ale to trochę męczące, że mam swoje 5-6 ulubionych kolorów i jak wybieram to słyszę "tak, ładny jest. Miałaś go już poprzednio."
Szczytem było, gdy mi nałożyła kolor i po utwardzeniu zorientowałam się, że to dokładnie ten sam, który przed chwilą zdjęłam.
Ale to trochę męczące, że mam swoje 5-6 ulubionych kolorów i jak wybieram to słyszę "tak, ładny jest. Miałaś go już poprzednio."
Szczytem było, gdy mi nałożyła kolor i po utwardzeniu zorientowałam się, że to dokładnie ten sam, który przed chwilą zdjęłam.
Ja się z kolei dosyć dobrze czuje w takim malinowym. Bardzo kobieco.
U mnie dziś wjechał klasyczny frencz.
U mnie dziś wjechał klasyczny frencz.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Farazi, bardzo ladny kolor!
Jak mam w thermo podobny odcien rozu jak dlonie cieple
Jak mam w thermo podobny odcien rozu jak dlonie cieple
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Farazi, ale tych kolor jest tak dużo, że aż szok, że tylko 5-6 to Twoi ulubieńcy. Siostra jest kosmetyczką to powinna Ci coś polecić innego, a w Twoim guście.
Farazi ja też mam kilka "swoich" kolorów, które toleruje u siebie.farazi pisze: ↑07 sty 2020, 17:02Ja mam paznokcie o połowę krótsze, więc się tak nie rzucają w oczy. I na żywo mam wrażenie, że kolor wygląda spokojniej (pocieszam się! ) No mniejsza o to. Moja siostra zna moje preferencje co do koloru i tym razem czuć było jej brak akceptacji.
I takie, które u innych nawet mi się podobają, ale nie u mnie.
I nie raz, z pełną premedytacją, miałam ten sam kolor dwa razy pod rząd
Wiesz, dostaję paletę około 200 kolorów. Proponuje, ale przecież mnie nie zmusi do konkretnego. Po co ma potem słuchać jojczenia, że źle mi doradziła
Misiaq, więc mnie rozumiesz.
Ach, te problemy pierwszego świata.
Ja lubię róż i mi się podoba. A jeśli, tak jak piszesz, na żywo jest mniej jaskrawy, to już zupełnie bomba. Trzeba sobie jakoś ożywić tę "zimową" aurę na zewnątrz
Ja też mam kilka swoich kolorów i nawet jeśli kupię coś innego, to po próbnym pomalowaniu jednego paznokcia zwykle idzie w odstawkę, albo oddaję komuś.
Ja też mam kilka swoich kolorów i nawet jeśli kupię coś innego, to po próbnym pomalowaniu jednego paznokcia zwykle idzie w odstawkę, albo oddaję komuś.
Ja też mam swoje ulubione kolory - czerwień (jeden odcień), brudny róż, szary, granatowy, chabrowy. Te są ulubione, a czasem od święta jakiś brokacik
Farazi, ale szalony kolor Ja lubię różowy ale ten to aż za intensywny, choć na krótkich z pewnością lepiej wygląda.
Też mam swoje ulubione odcienie i często robię ten sam kolor kilka razy pod rząd. Z doświadczenia wiem, że jak mi któryś nie podejdzie, to nie wytrzymuję z nimi tygodnia.
Też mam swoje ulubione odcienie i często robię ten sam kolor kilka razy pod rząd. Z doświadczenia wiem, że jak mi któryś nie podejdzie, to nie wytrzymuję z nimi tygodnia.