Hybrydy w domowych warunkach.
- Escherichia
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Ja bym się zastanowiła nad topem i bazą 2w1. Słyszałam marne opinie na temat tego typu produktów.
Dagsamek, ja bym zamówiła osobno bazę i top. Mam właśnie z semilaca i mają zupełnie inną konsystencję.
Ja bym zmieniła semilaca na neonaila, wrzuciła klipsy do zdejmowania hybryd, bo to wygodniejsze niż folia
Ano i baza i top 2w1 absolutnie nie. I absolutnie nie baza witaminowa z semilaca jakby Cię kusiła. Zamiast kostki wzięłabym radełko no i coś do skórek, jakieś cążki i zmiękczacz
Ano i baza i top 2w1 absolutnie nie. I absolutnie nie baza witaminowa z semilaca jakby Cię kusiła. Zamiast kostki wzięłabym radełko no i coś do skórek, jakieś cążki i zmiękczacz
Ja skórek nie wycinam jedynie wypycham ale w sumie nie mam co
A w czym jest lepszy neonail od semilaca? Obecnie mam robione semilaciem i hybrydę mam już 4 tydzień i nic xD
Dobra to podmieniłam już na osobno base i osobno top
A w czym jest lepszy neonail od semilaca? Obecnie mam robione semilaciem i hybrydę mam już 4 tydzień i nic xD
Dobra to podmieniłam już na osobno base i osobno top
No z tym semilac jest u każdego inaczej - dla mnie one są po prostu słabsze niż neonail, słabiej mi się trzymają, nie utwardzają. Nie mowie, że zawsze, ale się zdarza ale jak chcesz semilac to pewnie byle nie te 2w1.
Co do skórek, to fajnie. A radełko bym wzięła z myślą o ściąganiu hybrydy porme
Co do skórek, to fajnie. A radełko bym wzięła z myślą o ściąganiu hybrydy porme
Raz w życiu się skusiłam na semilaca u kosmetyczki. Stan moich paznokci po zdjęciu powiedział mi: nigdy więcej.
Też ostatnio się zastanawiam na robieniem samemu. Za jakiś czas spróbuję pewnie
Też ostatnio się zastanawiam na robieniem samemu. Za jakiś czas spróbuję pewnie
Dagsamek, jesli chodzi o rozne akcesoria do zdobien to sprawdz sobie Aliexpress. Jest tego pelno i w bardzo fajnych cenach
Karla powiem ci ze zmalazlam fajnego sprzedawcę same dobre opinie itd i tez za grosze np stempelki po 5 zł czy coś
Mi się po semilacu nic nie dzieje, płytka Ok, utrzymują się nawet 7 tyg ale słyszałam różne opinie ze np kolor banan dziewczyna schodził po 4-5 dni a mi 4 tyg i nic
Mi się po semilacu nic nie dzieje, płytka Ok, utrzymują się nawet 7 tyg ale słyszałam różne opinie ze np kolor banan dziewczyna schodził po 4-5 dni a mi 4 tyg i nic
Dagsamek, a to dobrz, bo niektorzy sobie wolaja ceny 2 razy wyzsze niz na ali
Karolcia No w sumie najdroższa rzecz to baza 33 zł lakiery po 29 pilniki 1 zł a gadżety max 13 chyba chyba ze pyłki to 20 pare jak się nie mylę
A czy jest różnica w odtluszczaczu?
A czy jest różnica w odtluszczaczu?
cleaner z semilaca jest ok
Ja mam baze/top 2w1 z Alessandro i jest naprawde super bardzo dobrze sie trzyma i ma duzo lepsza jak dla mnie konsystencje niz baza z neonail... ale neonail zamowilam osobno baze i top...
Natomiast ci do stempelkow sie nie wypowiem bo nie uzywam tak samo jak nie uzywam acetonu wiec i sila rzeczy klipsow...
Cleaner uzywam wszystko jedno jaki jakis najtanszy jaki znajde litrowy kupuje...
Natomiast ci do stempelkow sie nie wypowiem bo nie uzywam tak samo jak nie uzywam acetonu wiec i sila rzeczy klipsow...
Cleaner uzywam wszystko jedno jaki jakis najtanszy jaki znajde litrowy kupuje...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵