Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
My oglądamy "Zagubieni w kosmosie" - szału nie ma, ale da się znieść.
Zaczęliśmy "Upadek królestwa" i porażka totalna, czułam się jakbym oglądała parodię Wikingów (i dopiero teraz w pełni uświadomiłam sobie jak dopracowanym serialem są "Wikingowie").
Zaczęliśmy "Upadek królestwa" i porażka totalna, czułam się jakbym oglądała parodię Wikingów (i dopiero teraz w pełni uświadomiłam sobie jak dopracowanym serialem są "Wikingowie").
Skończyłam Mesjasza. Dobry serial
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wataha sezon 3
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
"Stranger Things" - mężowi się podoba, ja nie przepadam za science fiction, ogólnie klimat fajny, ale nie te sceny s.f
max 2 odcinki na wieczór

M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Black Mirror- czemu tak późno na niego trafiłam? Jestem w połowie sezonów i niektóre odcinki są może trochę przerysowane w kierunku s-f ale generalnie daje mocno do myślenia. Mnie się podoba.
Wikingowie
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Sofii miałam to samo odczucie na początku. Ale tak po połowie sezonu się przekonałam i teraz mi tęskno.Sofii pisze:My oglądamy "Zagubieni w kosmosie" - szału nie ma, ale da się znieść.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja skończyłam sex education, nawet mnie wciągnął i dostarczył rozrywki
chociaż trochę mi było głupio to oglądać w samolocie
Efryna, o co właściwie chodzi w tym serialu?efryna pisze:Ja skończyłam sex education, nawet mnie wciągnął i dostarczył rozrywki chociaż trochę mi było głupio to oglądać w samolocie
meg, ale obejrzalas i nie wiesz, o co chodzi, czy dopiero planujesz i chcesz się dowiedzieć, o czym jest? 
My dalej oglądamy "Uwięzione", a poza tym ja "The Ranch" - naprawdę go polubiłam.
- mała_czarna
Ja zaczęłam Grace and Frankie- za mną dopiero 3 odcinki ale już wiem że obejrzę wszystko 

Hahaha nie, nie oglądałam. I nie wiem czy jest sens oglądaćefryna pisze:meg, ale obejrzalas i nie wiesz, o co chodzi, czy dopiero planujesz i chcesz się dowiedzieć, o czym jest?
Hahaha, no na pewno nie jesteśmy targetem jeśli chodzi o odbiorców tego serialu, bo jest on o nastolatkach i (prawdopodobnie) dla nastolatków. Akcja rozgrywa się w angielskim liceum, a głównym bohaterem jest chłopiec, którego matka jest seksuologiem - i jako że sesje odbywają się w ich domu, to młody jakąś wiedzę posiada i postanawia się nią dzielić z rówieśnikami (oczywiście za kasę). W tle oczywiście problemy typowe dla dorastajacych ludzi zwiazane z pierwszym zakochaniem, tożsamością seksualną, używkami, molestowaniem itp. W sumie serial jest bardzo kolorowy, a akcja wciągająca, więc przyjemnie się go ogląda.