Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Bardzo szybko się pojawiło na legimi, premiera dopiero w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że dzisiaj ją skończę, bo jestem ciekawa zakończeniaefryna pisze:daga, ooo, nowa! Już wiem, jaki będzie mój kolejny zakup
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
wczoraj widziałam i zakupiłam
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Podobał mi się 'dylemat'. Troszkę inna niż poprzednie (Nie chcę za dużo zdradzać:p) i zaskoczyło mnie zakończenie, nie spodziewałam się takiego. Jeżeli podobał się styl w 'za zamkniętymi drzwiami' i 'na skraju zalamania' to ta też się spodoba.
Daga, mi się Za zamkniętymi drzwiami bardzo podobała, ale wszystkie kolejne już bardzo średnio (na plus - wciągające i szybkie do czytania, ale fabularnie coraz słabsze), ale wciąż mam nadzieję, że autorka popełni jeszcze jakąś w miarę dobrą książkę. Tak więc na pewno przeczytam, skoro jest /będzie za tydzień
13/2020
13/2020
Mi na 'skraju zalamania' Też się podobała, czułam tą samą bezsilność co bohaterkaefryna pisze:Daga, mi się Za zamkniętymi drzwiami bardzo podobała, ale wszystkie kolejne już bardzo średnio (na plus - wciągające i szybkie do czytania, ale fabularnie coraz słabsze), ale wciąż mam nadzieję, że autorka popełni jeszcze jakąś w miarę dobrą książkę. Tak więc na pewno przeczytam, skoro jest /będzie za tydzień
13/2020
A teraz przebieram nogami na nową chyłkę ostatnie części już były średnie, ale i tak jestem ciekawa co dalej