Hahaha nie, nie oglądałam. I nie wiem czy jest sens oglądaćefryna pisze:meg, ale obejrzalas i nie wiesz, o co chodzi, czy dopiero planujesz i chcesz się dowiedzieć, o czym jest?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Hahaha nie, nie oglądałam. I nie wiem czy jest sens oglądaćefryna pisze:meg, ale obejrzalas i nie wiesz, o co chodzi, czy dopiero planujesz i chcesz się dowiedzieć, o czym jest?
Czyli nada się jako tło do prasowania?efryna pisze:Hahaha, no na pewno nie jesteśmy targetem jeśli chodzi o odbiorców tego serialu, bo jest on o nastolatkach i (prawdopodobnie) dla nastolatków. Akcja rozgrywa się w angielskim liceum, a głównym bohaterem jest chłopiec, którego matka jest seksuologiem - i jako że sesje odbywają się w ich domu, to młody jakąś wiedzę posiada i postanawia się nią dzielić z rówieśnikami (oczywiście za kasę). W tle oczywiście problemy typowe dla dorastajacych ludzi zwiazane z pierwszym zakochaniem, tożsamością seksualną, używkami, molestowaniem itp. W sumie serial jest bardzo kolorowy, a akcja wciągająca, więc przyjemnie się go ogląda.
No i szafa graefryna pisze:Na luzie sama prasowałam przy dwóch odcinkach
Nie sądziłam, że ktoś tu jeszcze ogląda The Ranch nam się podobało, nasze klimaty, a męża szczególnie. My w ogóle jesteśmy fanami Różowych lat 70tych, a tu z pół obsady jest Chociaż gdzieś od połowy był coraz bardziej smętny.
Mój też! I drugi na który mocno czekam to "Stranger Things", mimo że po opisie totalnie nie moje klimaty, to obejrzałam i nie żałuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość