Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Wczoraj pojechałam do Dino kupić zapas płynów, proszków i kapsułek, bo była promocja, wzięłam też jakiś alkohol, bo wszystko wypite i 350 zł poszło się...
Alkohol to wiadomo, zaraz się skończy, ale poza płynem do płukania powinnam mieć zapas środków do prania na jakieś 2-3 m.
Alkohol to wiadomo, zaraz się skończy, ale poza płynem do płukania powinnam mieć zapas środków do prania na jakieś 2-3 m.
Misiaq, gdy u nas wybudowali Dino to było ich stosunkowo mało, teraz jest ich już dużo. Ale to nie są jakieś wielkie supermarkety. U nas to jeden z dwóch samoobsługowych (mamy jeszcze Sklep Polski), ale jest bardzo dobrze zaopatrzony. Codziennie świeże mięso, warzywa i owoce. Ceny dobre. Lubię robić w nim zakupy.
Mi firma zwraca szałowe 120 za okulary 
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Taniej u Was! U nas SI i logopeda 100zl za zajecia. Si to niestety mało w okolicy, Wrocław najbliżej więc pewnie stąd cena.
N 2018
M 2023
M 2023
Pojechalam po mąkę, wodę i zapas środków do prania (w jedbym czasie skinczylo mi sie do bialego, ciemnego i koloru), wrzuciłam jeszcze kilka rzeczy i 350

Zamawialam dziś zapas leków i drugi raz wyszlo mi najtaniej w aptece Olmed. Równolegle wrzucalam to samo w gemini i doz.
Sprawdzilam z ciekawosci ale nasz probiotyk jest 8 zł drozszy, a zamawialam 3 opakowania. Podobnie z kremem do twarzy. Tylko trzeba czekac do tygodnia na nadanie paczki.
Byłam w Lidlu i wydałam 200 zł. Mało nie kupiłam, ale mimo wszystko nie spodziewałam się takiej kwoty...
Muszę ułożyć listę obiadów z tego co mam w domu.
Jabłka, gruszki, kiwi można trzymać w lodówce?
Muszę ułożyć listę obiadów z tego co mam w domu.
Jabłka, gruszki, kiwi można trzymać w lodówce?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, ja tylko bananów nie trzymam, poza tym wszystko.
Sofii, czemu oprócz bananów? Nie można czy po prostu lubicie dojrzałe?
Lisbeth, ja trzymam wszystkie owoce, jabłka, gruszki, banany też
Lisbeth, ja trzymam wszystkie owoce, jabłka, gruszki, banany też

Mia, bo niby się nie powinno? I faktycznie w lodówce szybko mi czarnieją. Zawijam je w papier i trzymam w ciemnym miejscu.
Moj maz tez jak kilka razy wsadzil do lodowki banany to czarnialy w tempie blyskawicznym...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵