Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Ja Berlina lubie od początku!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
i ja! I Helsinki!
Tokio jest irytująca
Prawda już wolę Nairobi.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja go kocham od początku To jego poczucie humoru.... Mega!Mia89 pisze:Suerte, to fakt 1+2 stanowiły zgrabną całość, 3 to już ewidentne odgrzewanie na zamówienie (chyba?) Netflixa? Ale skoro już jest to trzeba też obejrzeć 4.
W ogóle są tu fanki Berlina? No uwielbiam tę postać, a na początku nie lubiłam.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Zaczęłam The Stranger, żeby zająć glowe. Lubię Cobena
My zaczęliśmy Glitch.
My teraz oglądamy trzecią serię True Detective i ze wszystkich najbardziej mi się podoba.
Jak ktoś nie oglądał - to są niezależne, zupełnie nie związane ze sobą historie, inni bohaterowie itp.
Także można zacząć od dowolnej części.
Jak ktoś nie oglądał - to są niezależne, zupełnie nie związane ze sobą historie, inni bohaterowie itp.
Także można zacząć od dowolnej części.
My oglądamy Outsidera (na podstawie powieści S. Kinga) - mroczny, ciężki, straszny. Ostatnie odcinki oglądałam jednym okiem.
Dom z papieru mnie nie porwał. Pierwszy sezon dla mnie ogromnie naciągany i przegadany, drugi i trzeci zdecydowanie lepszy, czwarty pewnie obejrzę z ciekawości.
Dom z papieru mnie nie porwał. Pierwszy sezon dla mnie ogromnie naciągany i przegadany, drugi i trzeci zdecydowanie lepszy, czwarty pewnie obejrzę z ciekawości.
A ja szulam jakiegos fajnego serialu, zeby nie byl tragiczny i przygnębiający. Moze komedia. Cos nowego, ciekawego?
- mała_czarna
Grace and Frankieadu pisze:A ja szulam jakiegos fajnego serialu, zeby nie byl tragiczny i przygnębiający. Moze komedia. Cos nowego, ciekawego?
Albo Brooklyn 99 tez jest ok.
Ja ogladalam. Ł chcial Pandemie, ale wystarczy mi ta za oknem.
Mala, eh, Ł nie podpasuja
Mala, eh, Ł nie podpasuja
Grace and Frankie mnie nie wciągnął.
Mąż wczoraj skończył Synów Anarchii. Ja tylko zerkałam czasem, bo to nie mój klimat.
Dziś chyba włączę tego Outsidera.
Mąż wczoraj skończył Synów Anarchii. Ja tylko zerkałam czasem, bo to nie mój klimat.
Dziś chyba włączę tego Outsidera.