Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff masz teraz pudełka?
Ruszamy coś tutaj? Ja jak zwykle góra, dól, brzuszek, stół. Teraz spojrzałam, że 14 grudnia było 54,4 kg. bez ćwiczeń, poźniej poszłam w tango, znowu swoim sposobem ogarnęłam się gdzieś w połowie lutego (nie ważyłam się standardowo dwa tygodnie żeby nie dostać zawału), zaczęłam chodzić na siłkę i mniej żreć. Pierwsza waga 28 luty - 57 kg, dzisiaj 55.4, więc jest ok. Teraz się trochę martwię bo wiadomo, że siłka odpada a w domu tak mi się nie chce. Wczoraj poćwiczyłam, dzisiaj może też się uda.
A jak u Was?
A jak u Was?
Shattered, ja cisnę dalej. Pilnuję posiłków, nie jem nic między ale też nie świruję (dziś do kawy powędrował eklerek).
Leci trzeci tydzień z dietą i z 56,8 jest 54,7.
Leci trzeci tydzień z dietą i z 56,8 jest 54,7.
ja też nie świruję i jem sobie cziperki czasami. lecisz lepiej ode mnie, gratulacje!
Tak naprawdę to pierwszy spadek od stycznia, więc wiesz
Co tak Cię mało tutaj. Opowiadaj co u Ciebie!
Co tak Cię mało tutaj. Opowiadaj co u Ciebie!
- Escherichia
Tu wpadam tylko dla formalności. Still fat
Escherichia pisze:Tu wpadam tylko dla formalności. Still fat
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Nadaje się do Faktu z nagłówkiem "Kobiety jej nienawidzą. Schudła na kwarantannie kilogram"
shattered pisze:Nadaje się do Faktu z nagłówkiem "Kobiety jej nienawidzą. Schudła na kwarantannie kilogram"
u mnie dalej -3.5 kg, w ostatnich 2 tyg Razem z tym co zrzucilam zanim sie rozchorowalam to -6kg . Nie obraze sie jak tak zostanie, chociaz pewnie jak sie lepiej poczuje to zaczne szalec z jedzeniem
piona! Choć u mnie idzie wolniej ale grunt, że w dół.shattered pisze:Nadaje się do Faktu z nagłówkiem "Kobiety jej nienawidzą. Schudła na kwarantannie kilogram"
Karla, wow! to ile jeszcze byś chciała zrzucić?
Misiowa, jakbym to utrzymala to juz by bylo dobrze. No ale to pewnie wroci. Chociaz apetyt do konca jeszcze nie wrocil, jem w sumie polowe z tego co jadlam. Do idealu brakuje 3 kg.
Jakbyś rzucała czymś smaczniejszym to większe szanse, że nadrobię ten kilogram
- Escherichia
Obrzucaj ją makaronem i browarami!
shattered, kochana, ja wiem, że na bank będzie nowy przypał.. ale zaryzykuję.. może po wszystkim wpadniesz do mnie albo ja do Krystynki?
shattered, kochana, ja wiem, że na bank będzie nowy przypał.. ale zaryzykuję.. może po wszystkim wpadniesz do mnie albo ja do Krystynki?