Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
sowaa, moim zdaniem to dobry pomysl.
Sowaa, my tak zrobiliśmy. Mamy w spiżarni zamrażarkę i mamy pomrożone warzywa, owoce, mięso i pieczywo.
Właśnie wróciłam z zakupów. Wydałam 520 zł, ale mamy zapasy na tydzień (bez alkoholu i chemii).
Właśnie wróciłam z zakupów. Wydałam 520 zł, ale mamy zapasy na tydzień (bez alkoholu i chemii).
Itzal, ja nie twierdzę, że napęd do bramy to zła sprawa i na pewno za jakiś czas zrobimy, po prostu mam już dosyć wydatków ogrodowych w tym roku
Sowaa, ja bardzo polecam! My kupilismy w zeszlym roku, przed chrzcinami M, bo mialo sie sporo ludzi z pl zjechac i chcielismy zapasy zrobic, zeby dziennie do sklepu nie latac...
Teraz mega przydatne, bo mamy zamrqzalke na 4 szuflady w piewnicy, w altance lodowke z zamrazalka na 3 szuflady (nasz z poprzedniego mieszkania) i w kuchni mala lodowke w zabudowie, z taka mala zamrazarka...
Wiec na przechowywanie miejsca sporo... moj maz nawet ostatnio masla w promocji nakupil, twarog kupilismy wszystko zamrozone, zeby nie latac co chwile do sklepu... warzywa mrozone tez mamy dwie szuflady... naprawde bardzo wygodna opcja...
Teraz mega przydatne, bo mamy zamrqzalke na 4 szuflady w piewnicy, w altance lodowke z zamrazalka na 3 szuflady (nasz z poprzedniego mieszkania) i w kuchni mala lodowke w zabudowie, z taka mala zamrazarka...
Wiec na przechowywanie miejsca sporo... moj maz nawet ostatnio masla w promocji nakupil, twarog kupilismy wszystko zamrozone, zeby nie latac co chwile do sklepu... warzywa mrozone tez mamy dwie szuflady... naprawde bardzo wygodna opcja...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
sowaa to świetny pomysł.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Sowaa a masz coś na oku? Też o tym myślę, jako że mamy co roku własne owoce i warzywa, a zakupy mięsne robimy raz w miesiącu to wiexznie tego miejsca brakuje
Właśnie chciałam zamówić ale widzę, że się skończyły.Miśka pisze:A gdyby ktoś jeszcze szukał drożdży, to są tutaj https://www.spizarnia.schroniskosmakow. ... -1-kg.html
Ja jestem bogata, kupiłam 500 g drożdży!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Właśnie sprawdziłam i jajka do wyboru do koloru
Ale ja dopiero od 3 mogę zamówić
Mam w koszyku zakupy na 450 zł, to jeszcze nie koniec
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2020, 13:15 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.
A i jeszcze ciekawostka. Wczoraj miałam limit 110 rzeczy, dziś już 100