O, to sprawdzę potem
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
My nie mamy wielkich zapasów suchych produktów, ale za to zamrażalnik mi się nie domyka.Misiowa pisze: ↑03 kwie 2020, 17:44Też tak mi się wydaje.farazi pisze:Przyznam, że mnie wczorajsza kwota nie przeraziła. Dużo jedzenia kupiłam. Myślę, że wydajemy tyle, co zwykle, tylko po prostu jednorazowo, a nie codziennie po trochu. No i nie wydajemy na benzynę.
U nas jeszcze jest tak, że nigdy nie robiliśmy zakupów na zapas a teraz jest dodatkowa pełna szafka różnych suchych produktów i jak coś z niej wyjdzie, to dokupujemy. Niestety są takie, jak np nabiał, warzywa i owoce, których na zapas się nie kupi. Liczę, że w przyszłym tygodniu nie przekroczymy kwoty 400zł.
Mam dużo mięsa zamrożonego, mrożonki (warzywa) i pizzę mrożoną i paluszki rybne (na czarną godzinę ).
Mam trzy szuflady i z trudem się domykają
Właśnie kliknęłam Frisco na środę - 670 zł
Ale to są zakupy dla nas i dla moich rodziców, są tam tez świąteczne zachciewajki typu czekoladowe zajączki Lindt itp.
I uwaga najbliższy wolny termin - 18 maja
ja muszę dzisiaj przypilnować Tesco...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
My zrobiliśmy zakupy za 460, w rossman 80, mieso za tydzien przyjedzie 150. Warzywa bede musiała na swieta, wiec ok 100 zl.
Generalnue to w większości jedzsnie dla Ł, bo ja bede miała pudelka, liczę, ze do sklepu pójdziemy tak najwcześniej za dwa tygodnie, a w sumie o 3.
Generalnue to w większości jedzsnie dla Ł, bo ja bede miała pudelka, liczę, ze do sklepu pójdziemy tak najwcześniej za dwa tygodnie, a w sumie o 3.
Katherina, Miska jak często robiłyście zakupy we Frisco w "normalnym czasie", ze macie zaszczyt być stałym klientem?
Ja mam duży zapas produktów suchych, papieru , szuflade mięsa, szuflade warzyw i dwa chleby zamrożone
Dziś Michał dokupił nabiału, mam 30 jajek i 8 kartonów mleka. Myśle ze starczy na dłuższy czas.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dziś Michał dokupił nabiału, mam 30 jajek i 8 kartonów mleka. Myśle ze starczy na dłuższy czas.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, w tym roku zrobiłam w sumie 6 zamówień. Wydaje mi się, że to chodzi o utrzymanie tego najwyższego statusu w ich programie lojalnościowym. W końcu na coś to się przydało
ja też.
Myślę jeszcze czy na święta czegoś nie wziąć od lokalnej gastronomii.
W Tesco mam zaklepane na 17.04. Teraz poluję na 24-25.04.
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Udało się!