Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
A może ta pandemia to zemsta kur, żeby ludzie poczuli jakie to frustrujace siedzieć w klatkach? W końcu ten wirus się na ludzi ze zwierząt podobno przeniósł.
Jak przetestujesz, to daj znać.Misiaq pisze:My też jemy mniej warzyw i zdecydowanie mniej owoców.
Kupuje mniej, bo mi się to psuje. Ja chyba nie umiem przechowywać odpowiednio.
Myslaałam o takich silikonowych nakładkach:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1lkWoaa1s ... pg_q50.jpg
Ostatnio się wkurzyłam, bo włożyłam do lodówki połowę świeżego ananasa w pojemniku plastikowym zamkniętym i po dwóch dniach pojawiła się pleśń. Serio?!
Re: Poślubione
winogrona ściągnęła od CiebieMisiaq pisze:Mleko bez laktozy.... No bez przesady
Ja mam takie nakładki, ale to się w ogóle nie sprawdza do warzyw/owoców, bo się robi wilgotno i bez powietrza i momentalnie się pleśń robi... Za to się świetnie sprawdzają jako przykrywka np do otwartej śmietany czy jakiegoś serka.
Też jemy za mało warzyw i owoców i też mi się psują:/ a w lodówce nie mam miejsca, żeby je wszystkie trzymać
Też jemy za mało warzyw i owoców i też mi się psują:/ a w lodówce nie mam miejsca, żeby je wszystkie trzymać
Jak chcesz to po przetestowaniu mogę dać Ci namiary na ten warzywniak, mają wozić na całą Warszawę, minimalna kwota zamówienia 69 zł, więc rozsądnie. Płatność przelewem lub gotówką, mają działalność, więc legalnie z paragonem.
my w sumie poki co jemy tyle samo owocow i warzyw, pewnie sa tak sztuczne ze sie nie psuja
winogrona tydzien mam w lodowce, jablka to to z 10 dni leza w koszyku, kiwi tez. Jedynie banany M. tak potraktowal w trakcie transportu ze wygladaja jakby wojne przezyly.
Wedliny i sery tez kupuje teraz w opakowaniach hermetycznych

Wedliny i sery tez kupuje teraz w opakowaniach hermetycznych

ja kupuję po kilogramie jabłka, gruszki, kiwi. Spokojnie z tydzień wytrzymują.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
M. kupil tydzien temu 18 sztuk kiwi i dzisiaj na sniadanie do owsianki nie mialam kiwi, bo wszystkie twarde 

Proszę. Same artykuły pierwszej potrzeby
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Efryna, wyglada to jak zakupy mojego meza w zeszlym tygodniu
Misiowa, a Wy wolicie coca cole? bo my pepsi

Misiowa, a Wy wolicie coca cole? bo my pepsi