Hity i kity kosmetyczne
- Escherichia
Re: Hity i kity kosmetyczne
Boże, jak dobrze, że ja sobie brwi nie muszę robić
Itzal, mialam spytac Lisbeth
Ja też robię henne u kosmetyczki bo bez nie mam brwi mam mało włosków i do tego jasne. Teraz korzystam z tego, że głównie siedzę w domu i próbuje coś zawalczyć z olejkiem rycynowym
Lisbeth, bez henny. U mnie musi byc henna, albo malowanie brwi bo tsk to te brwi takie brzydkie nkeogarniete a nie mam najważniejszych.
widzisz, ja taka nieogarnięta, że bez henny się uchowałam
A tak poważnie, to nie mam problemu z brwiami, tylko z lenistwem. Szczytem makijażu z rana są rzęsy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja wam zazdroszcze jak malujecie tylko rzęsy. Jak nie pomaluje buzi podkladem to widać wszystkie syfki, zaczerwienienia, blizny. No a jak podklad to juz nusi być i bronzer i róż, bo jak to taka buzia w jednym kolorze. Do pracy bez podkładu bym nir poszla.
Adu, to ja podobnie, bb musi być. Jak czytam ile tu dziewczyn tylko rzęsy maluje to jestem w szoku i zazdroszczę cery!
a jakie bb używasz?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
O to to, tez szczerze zazsroszcze. Chociaż ja lubie się malować:) rano podklad, puder, bronzer, róż, brwi i rzesy to jest jakies do 10 minut.Mia89 pisze:Adu, to ja podobnie, bb musi być. Jak czytam ile tu dziewczyn tylko rzęsy maluje to jestem w szoku i zazdroszczę cery!
Co masz na myśli jak piszesz o brwiach?adu pisze: ↑13 kwie 2020, 11:05O to to, tez szczerze zazsroszcze. Chociaż ja lubie się malować:) rano podklad, puder, bronzer, róż, brwi i rzesy to jest jakies do 10 minut.Mia89 pisze:Adu, to ja podobnie, bb musi być. Jak czytam ile tu dziewczyn tylko rzęsy maluje to jestem w szoku i zazdroszczę cery!
Czym malujesz?
Lisbeth, Skin79 Intense Classic Balm z polecenia Neci bywa po ok 35 zł, wtedy robię zapas.
Adu, ja niestety nie umiem za bardzo się malować. Używam bb, pudru transparentnego i cień do brwi.
Róż i rzęsy to od wielkiego dzwonu. Wiem, że powinno się bronzer i najlepiej jeszcze rozświetlacz, ale to już nie umiem. Nie wspominając o cieniach do powiek, to chyba miałam ze 3 razy w życiu.
Adu, ja niestety nie umiem za bardzo się malować. Używam bb, pudru transparentnego i cień do brwi.
Róż i rzęsy to od wielkiego dzwonu. Wiem, że powinno się bronzer i najlepiej jeszcze rozświetlacz, ale to już nie umiem. Nie wspominając o cieniach do powiek, to chyba miałam ze 3 razy w życiu.
Misiaq, ja najczesciej uzywam cieni albo kredki. Na większe wyjścia pomady i zelu do utrwalenia.
Mia, no roz i bronzer nadaja ksztaltu twarzy, bo jednak sam podkład ujednolica i robi bez rys ta buzie.