Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Ja tez team #malujetylkorzesy
Czasem wlasnie te brwi, ale wole farbiwac, zeby sie tez z tym nie meczyc...
Wiecej na twarz jak ten tusz to nakladam moze kilka razy do roku, o ile...
Do brwi kiedys tez zawsze kredki uzywalam, ale odkad cieni wyprobowalam, to kredka juz mnie tak nie zadowala, cienie lepsze
Czasem wlasnie te brwi, ale wole farbiwac, zeby sie tez z tym nie meczyc...
Wiecej na twarz jak ten tusz to nakladam moze kilka razy do roku, o ile...
Do brwi kiedys tez zawsze kredki uzywalam, ale odkad cieni wyprobowalam, to kredka juz mnie tak nie zadowala, cienie lepsze
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja używam tej (najjaśniejszej), myślę, że głównie dlatego, że jestem lewa w kosmetycznych rzeczach, a tu jest bardzo łatwa aplikacja szczoteczką, 5 sekund i gotowe. Nie daje jakiegoś spektakularnego efektu, ale brwi są podkreślone i rozczesane. Miałam jeszcze te pomady, co się nakłada pędzelkiem, ale to mnie akurat frustrowało.
Ja też, ale nie będę tego zmieniać. Wystarczy mi krem bb, róż i tusz do rzęs. Nawet bez tuszu jest ok.
Ja muszę sobie sprawić nowy krem bb, ale jakoś nie mogę trafić na ideał. Garnier kiedyś mi się super sprawdzał, ale przestał.
Dokladnieadu pisze:Misiaw, pomada sobie namalujesz brwi
Ja uzywam inglota, no i teraz tej ansstasii.
Ja teorie znam, gorzej z praktyka Moj makijaż "na wyjscie" to puder mineralny, brwi pomadą, kreska na oko, baaardzo rzadko cienie (bo umiem tylko powiększyć moje i tak duże oko i tylko jedną paletą ), błyszczyk jeśli to dzienne wyjscie, czerwona pomadka jeśli wieczorne,nanto fixer ryżowy i tusz do rzęs. Różu ani bronzera nie uzywam bo wyglądałbym karykaturalnie, i bez tego mam wystarczająco kanciasta twarzMiśka pisze:Tak Was czytam i ja to jednak jestem lewa w makijażu
- Escherichia
też używasz tego co Necia?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Pamiętam, że kiedyś dziewczyny polecały ze skin79 jakiś super ultra ekstra ale sobie nie zapisałam ja ostatnio kupiłam taki z pandą z tej firmy i był bardzo spoko, tylko się świeciłam, więc bez pudru nie dawał rady. Jakby ktoś mi odgrzebał ten polecany, to bym była wdzięczna!
- Escherichia
Weszłam na stronę tego skin79.. są spore promocje. Może wypróbuję ich kosmetyki, skoro tak polecacie
Też wcześniej używałam Garniera, ale Skin79 jest o niebo lepszy.
Efryna, ja używam Intense Classic Balm, a polecany jest też chyba Orange. Miałam próbkę i faktycznie był świetny, no ale droższy
Ja też już dobrych parę lat nie używam podkłady, tylko BB. Po tym jak przeszłam na bb, to w podkładzie bym się "dusiła".
Efryna, ja używam Intense Classic Balm, a polecany jest też chyba Orange. Miałam próbkę i faktycznie był świetny, no ale droższy
Ja też już dobrych parę lat nie używam podkłady, tylko BB. Po tym jak przeszłam na bb, to w podkładzie bym się "dusiła".
- Escherichia
To zamawiam
Ja miałam ze Skin79 wszystkie próbki, jakie dało się zamówić, ale żaden się nie sprawdził. Po nałożeniu było super przez godzinę, a później zaczynałam się świecić. Jak nałożyłam wcześniej puder, to wszystko zbierało się w zmarszczkach i wyglądałam jak zeberka