Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja mam sporo miejsca i kiedys kupowalam na zapas, ale od jakiegoś czasu oduczyłam się myszkowania. Fakt ze lubię mieć pewną ilość niektorych produktów i np cukier czy mąkę kupuję po 10 kg bo tak mi wygodnie i nie musze po to co tydzień chodzić, ale jak jest promocja to nie oznacza że kupie od razu 30 kg niech czeka na swoją kolej. Zwykle raz w miesiącu robię takie większe zakupy uzupełniajace braki, jak coś mi się kończy i w miedzyczasie wypatrzę promocje to ok korzystam z tego, ale nie po to żeby zgromadzić coś co mi się przyda za 3 miesiace. Po za tym nie ogladam gazetek z promocjami bo zwykle wizyta w sklepie z promocja konczy sie u mnie zakupem kilku niezwykle "potrzebnych" rzeczy niepromocyjnych i z zaplanowanych 10zl wychodzi nieplanowane 50. A i najwieksze oszczednosci zauważyłam chodzac do droźszych od marketow sklepow osiedlowych. Ot kupuje bez promocji a przy okazji nie przydaje mi sie nic spoza listy
My też kupujemy na zapas i cała spiżarka zawalona
Często też dostajemy kupony do Rossmann -10% na wszystko więc jak sa akurat dodatkowo produkty to ruch często używam to jest szał zakupowy... inne produkty w większej ilości kupuję tę które wiem że często używam...
Często też dostajemy kupony do Rossmann -10% na wszystko więc jak sa akurat dodatkowo produkty to ruch często używam to jest szał zakupowy... inne produkty w większej ilości kupuję tę które wiem że często używam...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Wiem, że nie wszystkie mamy używają chusteczek nawilżanych dla dzieci, ale może któraś mogłaby mi polecić jakieś niedrogie z przyzwoitym składem? Do niedawna kupowałam te fitti, a odkad je wycofali nie mogę znaleźć zamiennika, albo syf w składzie, albo opakowanie po 6-8 zł
sowaa różowe z babydream rossmann
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sowaa wpisz w Google srokao chusteczki i wyskoczą Ci jej artykuły. Zrobiła mega przegląd praktycznie wszystkich dostępnych na rynku
Ja osobiście używam babydream calendula
Ja osobiście używam babydream calendula
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sowaa, jak to wycofali? Właśnie kończy mi się zapas a bardzo je lubię...
U nas chusteczki nawilżane cały czas są w użytku.
U nas chusteczki nawilżane cały czas są w użytku.
Misiowa, zamiast nich jest 3pak dady, mi podpasowaly ale składu nie sprawdzałam.
sowaa, babydream z Rossmana
3paki z velvet mozna kupi w fajnej kasie. Tez je poleca sroka
Mimezja- a w jakim sklepie widujesz promo na te Velvet?
No właśnie z tymi rossmanowymi to jest tak, że milion rodzajów, wiem, że nie wszystkie mają dobry skład i jak stałam ostatnio pod półką, to żadnej rewelacji cenowej nie widziałam... postanowiłam pójść na łatwiznę i zapytać tutaj, może macie jakieś sprawdzone Skoro mam aż dwa głosy za różowymi- spróbuję tych Dzięki
No właśnie z tymi rossmanowymi to jest tak, że milion rodzajów, wiem, że nie wszystkie mają dobry skład i jak stałam ostatnio pod półką, to żadnej rewelacji cenowej nie widziałam... postanowiłam pójść na łatwiznę i zapytać tutaj, może macie jakieś sprawdzone Skoro mam aż dwa głosy za różowymi- spróbuję tych Dzięki
Różowe są często w promocji, czteropak za 13-14 zł plus rabat z karty rossnę, jeśli masz.
Velvet też często są w promocji w Rossmannie, ale nam wyjątkowo nie pasują.
Velvet też często są w promocji w Rossmannie, ale nam wyjątkowo nie pasują.
My też babydream kupujemy. Teraz mamy biebieskie. A czy te niebieskie mają gorszy skład niż rozowe?
Sowa ostatnio kupilam w rosnanie i wychodzily chyba po nie cale 5 zl. Te dreamcostam tez kupuje. Zalezy co wychodzi taniej. Teraz potrzebuje tylko do źlobka