Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
To chyba jedna ze smutniejszych książek z jaka mialam do czynienia, ale Ty jestes na bieżąco z tematyką Wołynia to i skalę masz innąMisiaq pisze:16/2020
Trochę sf dla mnie i rozwleczona, nie polecam nie odradzam... tematyka himalaizmu troszkę przybliżona, to jest na plus. Najlepiej samemu się przekonać
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Początek kwarantanny, to było przeczytanie jeszcze raz 7 części Harrego Pottera idealna seria na ciężkie czasy (a jaka prawdziwa momentami!). Ale nie będę włączać do statystyk:) to moje ostatnie dwie i ta, którą czytam w tym momencie
14/2020
15/2020
16/2020
14/2020
15/2020
16/2020
Ja zaczęłam kwarantannę od Ani z Zielonego Wzgórza. Od początku roku przeczytałam niewiele, obecnie czytam Kolory Zła - 12/2020
Jak oceniasz Lagerctrantza? Ciągle się waham czy się brać za kontynuację LarssonaSofii pisze:Ja zaczęłam kwarantannę od Ani z Zielonego Wzgórza. Od początku roku przeczytałam niewiele, obecnie czytam Kolory Zła - 12/2020
Daga, wiadomo - nie zastąpi Stiega, ale ogólnie oceniam na +.
16/2020 ściągnięty od Sofii
Katherina, daj znać czy ci się spodobała
Ja wczoraj skończyłam "Kolory Zła" i będę czekać na kolejną część, podobno ma być w maju.
13/2020
Ja wczoraj skończyłam "Kolory Zła" i będę czekać na kolejną część, podobno ma być w maju.
13/2020