nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
A to pokaże nasz plac zabaw. Maz malowal po 1 razie, bardzo szybko mu to szlo. Na jasno salolinem, na ciemno jakas dziwaczną firmą. Ponoć jest jeszcze fajniejsza ale nie pamiętam nazwy. Jeśli chcesz to mogę sprawdzić
Byłabym bardzo wdzięczna, bo mnie też czeka malowanie placu zabaw
Fajny ten Wasz
Fajny ten Wasz
Mimezja, wow super
Mimezja, ale Wam fajnie!
Miśka, wow, adoptuj mnie!
Mimezja pięknie Wam to wyszlo
Miśka wow, widać że masz rękę do kwiatów
Miśka wow, widać że masz rękę do kwiatów
Efryna, dawaj papiery do podpisu
Nuuutella, absolutnie nie mam Na szczęście cebulowe są proste w uprawie, chociaż co roku też coś muszę dosadzać.
Nuuutella, absolutnie nie mam Na szczęście cebulowe są proste w uprawie, chociaż co roku też coś muszę dosadzać.
Miśka a wykopujesz je czy siedzą w ziemi cały rok?
Dwa lata temu miałam mnóstwo pięknych odmian tulipanów i narcyzów, ale przepadły te cebule. Nie wiem, czy zgniły, czy coś je zeżarło, ale teraz będą chyba tylko ze 3-4 odmiany. W tym roku dla odmiany zmarzła mi większość żonkili i część hiacyntów. Co roku coś dosadzam, w sumie już wsadziłam już ok. 1200 cebul.
Nuuutella, do tej pory siedziały, bo sadziłam według schematu, który będzie nie do odtworzenia, ale ponieważ sporo cebul już mi wypadło, to w tym roku je wykopię.
Miśka, idę drukować