nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
Nuuutella, nas same farby kosztowały ponad 500 zł, a jeszcze nam zabrakło, więc myślę, że dojdzie jeszcze ok. 100 zł. Kotwy kosztowały 150 zł, więc z tego już wyszło prawie 800 zł.
Musieliście mieć bardzo tanie drewno.
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Mąż zapłacil 160 zł w tartaku, deski na szczebelki mieliśmy własne.Miśka pisze: ↑27 kwie 2020, 11:18Nuuutella, nas same farby kosztowały ponad 500 zł, a jeszcze nam zabrakło, więc myślę, że dojdzie jeszcze ok. 100 zł. Kotwy kosztowały 150 zł, więc z tego już wyszło prawie 800 zł.
Ale my mamy dużo mniejszy plac niż Wasz.
A z jakiego drzewa macie?
Suerte
Nuuutella, chyba z sosny.
Nuuutella, chyba z sosny.
super! My zamówiliśmy huśtawki i piaskownice, Piotrek wziął tydzień urlopu, żeby się tym zająć. huśtawki nie przyjechaly, piasku nigdzie (!) nie można dostać. mamy pustą piaskownice
- Escherichia
Nie znam się na kwiatach. Co można teraz kupić, wsadzić w donice na balkonie, aby cieszyło oko dłużej niż 2 tygodnie?
Ja kupiłam bratki, goździki i niezapominajki
Wzięłam tez prymulki, ale chyba coś im nie pasi, bo obsychają, ale tamte super.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wzięłam tez prymulki, ale chyba coś im nie pasi, bo obsychają, ale tamte super.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia, pelargonie, surfinie, fuksję, a najlepiej zrobić z tego mix z bakopą i np. komarzycą.
- Escherichia
Dzięki dziewczyny!
Wolę zapytać, bo znając swoje szczęście kupiłabym coś ładnego, co przekwitnie za 2 tygodnie.
Wolę zapytać, bo znając swoje szczęście kupiłabym coś ładnego, co przekwitnie za 2 tygodnie.
Dziewczyny, czy macie wasze pelargonie zawsze w miejscu gdzie jest bardzo duzo slonca?
Ja wlasnie dzis nakupilam i dopiero w domu przemyslalam sprawe, ze tam gdzie mielismy w planach postawic te donice jednak ok 80% dnia jest raczej cien :/ i teraz kminie, czy mimo to dalyby rade, czy myslec gdzie moglabym je w innym miejscu jeszcze ewentualnie dac...
Kupilam z przyzwyczajenia, bo na balkonie mielismy niemalze cala dobe pelne slonce
Ja wlasnie dzis nakupilam i dopiero w domu przemyslalam sprawe, ze tam gdzie mielismy w planach postawic te donice jednak ok 80% dnia jest raczej cien :/ i teraz kminie, czy mimo to dalyby rade, czy myslec gdzie moglabym je w innym miejscu jeszcze ewentualnie dac...
Kupilam z przyzwyczajenia, bo na balkonie mielismy niemalze cala dobe pelne slonce
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby ją pelargonie miałam w pełnym słońcu.
W cieniu nie próbowałam.
W polcieniu miałam Surfinie i kwitły obłędnie
W cieniu nie próbowałam.
W polcieniu miałam Surfinie i kwitły obłędnie
Nutella dzieki tobie zdalam sobie sprawe, ze myslalam o surfiniach, a napisalam pelargonie no to zablysnelam, tym bardziej, ze pelargonii nie znosze, tzn ich zapachu
O ja znawca kwiatow
O ja znawca kwiatow
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
To powinno być im dobrze. Moje stały na schodach w takim zakątku, gdzie słońce mialu do 11-12 i puszczały metrowe pędy pełne kwiatow