Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka
Aż mi teraz szkoda że przez lata to zaniedbałam.adu pisze:Mała, mega. I tu doskonale widać, ze Twoje włosy to jest 100% kreciolek.
Nie wiem, jak wygląda Twój mąż, wiec nie mam porównania, ale jeszcze nie widziałam nicka, samo zdjęcie (szłam od dołu), a już wiedziałam, czyja to mamamała_czarna pisze: ↑27 kwie 2020, 17:04![]()
![]()
![]()
miło to przeczytać bo do tej pory zawsze słyszałam, że syn to tatusiowy jest![]()
To nie będę pokazywać męża, zebyś nie zmieniła zdania - będę za to cieszyć się Twoją opiniąfarazi pisze: ↑27 kwie 2020, 19:51Nie wiem, jak wygląda Twój mąż, wiec nie mam porównania, ale jeszcze nie widziałam nicka, samo zdjęcie (szłam od dołu), a już wiedziałam, czyja to mamamała_czarna pisze: ↑27 kwie 2020, 17:04![]()
![]()
![]()
miło to przeczytać bo do tej pory zawsze słyszałam, że syn to tatusiowy jest![]()
![]()
Ja nie wiem czemu, ale ja zawsze sobie ciebie wyobrażałam jako brunetka z lokami spiralkamimała_czarna pisze:Aż mi teraz szkoda że przez lata to zaniedbałam.adu pisze:Mała, mega. I tu doskonale widać, ze Twoje włosy to jest 100% kreciolek.
Lisbeth Itzal
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości