porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Ja mialam rozsuwana, ale nie vilede... najgorsza jaka mialam... rozwalila sie po pol roku wlasnie w miejscach tego rozsuwania skrzydel... kupilam pozniej najzwyklejsza w markecie budowlanym za 10€ i mam ja juz przeszlo 5 lat, nic sie nie dzieje...
A na tamta wydalam 4x wiecej... zla bylam jak osa
A na tamta wydalam 4x wiecej... zla bylam jak osa
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My mamy Viledę, ale nie rozsuwaną. Nie pamietam kiedy ją kupiliśmy, ale kilka lat temu i mam wrażenie, ze jest nie do zdarcia.
Połamałam się suszarka moim rodzicom i miałam im zamówić, ale jak zaczęłam przeglądać, to wpadłam na genialny pomysł, ze oddam im nasza, a nam zamówię rozsuwaną.
Nie lubię takich rzeczy kupować bez wcześniejszego "dotykania" Obawiam się, ze nie będzie stabilna po rozsunięciu.
Połamałam się suszarka moim rodzicom i miałam im zamówić, ale jak zaczęłam przeglądać, to wpadłam na genialny pomysł, ze oddam im nasza, a nam zamówię rozsuwaną.
Nie lubię takich rzeczy kupować bez wcześniejszego "dotykania" Obawiam się, ze nie będzie stabilna po rozsunięciu.
Misiaq, co do stabilnosci, to stabilna byla, tylko szybko sie rozleciala...
Teraz mi sie przypomnialo jeszcze, ze kupilam bo mi sie u mojej cioci mega spodobala, ale ona miala innej firmy... w kazdym raze tez juz jej nie ma i rozsuwanej juz nie kupila
Teraz mi sie przypomnialo jeszcze, ze kupilam bo mi sie u mojej cioci mega spodobala, ale ona miala innej firmy... w kazdym raze tez juz jej nie ma i rozsuwanej juz nie kupila
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ogólnie fotografery chwała tablety wacom, podobnoz są w biedronce czasami. Ja mam veikik czy jakoś tak, ale ja nie wybierałam, dostalam. W Photoshopie się sprawdzafarazi pisze:Pytanie.
Tablet graficzny, który ułatwi mi naukę przez internet?
Mam dość "pisania" myszką, tak się nie da pracować i tłumaczyć. Potrzebuję móc pisać jak po tablicy i móc to potem udostępniać dzieciakom.
Ktoś coś?
Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka
Miała któraś tak, że woda w zmywarce nie spłynęła?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Nie zdarzyło mi się.
Czyścisz regularnie sito na dole i robisz pusty przebieg ze środkiem czyszczącym? Może coś przytkało? Wyświetlił się jakiś błąd, czy dopiero po zakończeniu zauważyłaś.
Czyścisz regularnie sito na dole i robisz pusty przebieg ze środkiem czyszczącym? Może coś przytkało? Wyświetlił się jakiś błąd, czy dopiero po zakończeniu zauważyłaś.
Filtr się pewnie zapchał
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sito czyszczę raz na tydzień.
Nie wyświetlił się żaden błąd.
Zmywarka skończyła zmywać. Wyjęłam czyste talerze i zauważyłam stojącą wodę. Wyjęłam sito, ale woda nie spływa.
Włożyłam brudne naczynia, ale raczej nie odważę się włączyć zmywarki bez M.
Nie wyświetlił się żaden błąd.
Zmywarka skończyła zmywać. Wyjęłam czyste talerze i zauważyłam stojącą wodę. Wyjęłam sito, ale woda nie spływa.
Włożyłam brudne naczynia, ale raczej nie odważę się włączyć zmywarki bez M.
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
a jak go przepchać?
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Spróbuj włączyć mycie i po dwóch minutach, zresetuj zmywarkę.
jesteś niezastąpiona
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
KarLa tego konkretnego nie, ale u mamy mielismy ze wzgledu na blok i zabudowany balkon elektrycznego i latem duzo korzystalismy... czasem i zima w mieszkaniu... a cale dziecinstwo tylko jednego mielismy, wiec sie trzymal i tez na bank byl sieciowkowy typu ludl/aldi
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, dzieki za odpowiedz, tak mnie kusi, jutro maja byc w lidlu. U nas tez mieszkanie w bloku.
ale mysle ze to tez jakas opcja jest na kiedys jak juz w domu bedziemy i np. bedzie grill to zeby pozniej podgrzac jakies jedzenie bez ponownego odpalania normalnego grilla, no i ta opcja pieczenia pizzy tez kuszaca.
Pytanie tylko czy M. bedzie chetny zeby jechac
ale mysle ze to tez jakas opcja jest na kiedys jak juz w domu bedziemy i np. bedzie grill to zeby pozniej podgrzac jakies jedzenie bez ponownego odpalania normalnego grilla, no i ta opcja pieczenia pizzy tez kuszaca.
Pytanie tylko czy M. bedzie chetny zeby jechac