Seriale - polecamy, odradzamy
- mała_czarna
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
To zacznę jak tylko skończę to co mam rozpoczęte
Dla mnie też super jakoś przez przypadek kiedyś trafiłam i nie mogłam się potem oderwać
O, może obejrzę.
Wczoraj skończyłam Hollywood. Mam mieszane uczucia. Niby wciąga, ale nie aż.tak, żeby bardzo polecać. Taki bardzo hollywoodzki jest. Aż do przesady w ostatnim odcinku.
Wczoraj skończyłam Hollywood. Mam mieszane uczucia. Niby wciąga, ale nie aż.tak, żeby bardzo polecać. Taki bardzo hollywoodzki jest. Aż do przesady w ostatnim odcinku.
Mi się podoba, że jest taki trochę przerysowany
A ogląda ktoś tu better things? Ja uwielbiam, pokazuje życie samotnej matki wychowującej 3 dzieci, jest mocno prawdziwy, słodko-gorzki.
Shattered, oo, szukam czegoś takiego, załączę dzisiaj, bo widzę go na hbo.
My nic nie mamy teraz na tapecie.
Próbowałam Mrs. America, ale bez polotu
Próbowałam Mrs. America, ale bez polotu
Ja oglądam serial polecany przez Shattered, bardzo mi się podoba.
better things?
Misiaq, tak. Oglądałaś?
Misiaq, jest raczej babski więc ja będę oglądać bez Starego a ze starym zamierzam zacząć Ozark.
Skończyłam workin moms (czemu zawsze jest tak mało odcinków:D), nadrobiłam modern family i znowu mi brakuje czegoś lekkiego, co mogę sobie oglądać bez męża. To better things brzmi całkiem zachęcająco, może spróbuję?
my kończymy Stranger Things i chyba odpalimy White Lines, bo to tego samego kolesia co Dom z papieru, więc jestem ciekawa.
wciągnęłam się dzięki za polecenie!
bosz, ale mam nadzieję, że moja córka nie będzie nastolatką w stylu tej najstarszej... tak mi ona działa na nerwy...