Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Może nie od razu sensem życia, ale na pewno bliżej mi do Ciebie niż do Ruby. Ja nie rozumiem jak można w ciągu dnia nie mieć ochoty na ciasteczko Albo pyszną drożdżówkę. Albo bułkę z masełkiemKarLa pisze:Ruby, wow podziwiam! Dla mnie jedzenie jest sensem dnia
Wtedy nie magazynuje. Wtedy zwalnia metabolizm. Dlatego diety opierające się na dużym deficycie kalorycznym tak naprawdę szkodzą a nie pomagają, bo nie jesteś w stanie jesc non stop 1000kcal i nigdy ich nie przekroczyć. Jak pilnujesz diety będzie ok, a jak zaczniesz jesc normalnie, to przytyjesz. Efekt jojomeg pisze: ↑23 maja 2020, 19:38Ale jak mu się nie dostarcza jedzenia (albo dostarcza tak mało) to co on magazynuje?Necia pisze:Prosty mechanizm, jak jesz za mało, to organizm przechodzi w tryb pt. Oho głód nastał i zamiast zużywać energię ją magazynuje w tłuszcz. Żeby schudnąć trzeba jeść, tylko regularnie i deficycie kalorycznym.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dla mnie to te nasze organizmy są dziwne hehe.
Druga sprawa, że moje jedzenie nie wynika często z głodu. Po prostu mam na coś ochotę
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
jest nadzieja!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości