nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Najlepiej pójść do jakiegoś sklepu, gdzie jest możliwość pomacania, czy nawet położenia się na materacu.
Dużo zależy od budżetu, jeśli ktoś chce i może wydać więcej to nie warto oszczędzać.
Jeśli zaś chodzi o sprężyny, to lepsze od zwykłych sprężynowych są kieszonkowe.
My wybraliśmy 7 lat temu materac Koło Estrella Lux z pokrowcem Aloe Vera, uwielbiam go.
Dużo zależy od budżetu, jeśli ktoś chce i może wydać więcej to nie warto oszczędzać.
Jeśli zaś chodzi o sprężyny, to lepsze od zwykłych sprężynowych są kieszonkowe.
My wybraliśmy 7 lat temu materac Koło Estrella Lux z pokrowcem Aloe Vera, uwielbiam go.
Przede wszystkim na materacu trzeba poleżeć. Bez kurtki, możliwie jak najcieniej ubranym. Ułożyć się w pozycji, w której się śpi i leżeć leżeć leżeć. W dobrym sklepie, dobry sprzedawca powinien sam o tym powiedzieć.
My mamy termoelastyczny z Koła.
My mamy termoelastyczny z Koła.
My chodzilismy, kladlismy sie, testowalismy. Nie oszczedzalismy. Nie chcielismy sprezynowego. Kupilismy z Koła i mamy nadzieje, ze bedziemy naprawde zadowoleni.
- Escherichia
Koło.. to chyba jakas dobra firma?
Aurinko, na jaki się zdecydowaliście? Lateks, pianka, ... ?
Ja miałam mega dylemat z materacem dla Małej. Była to moja największa zagwozdka wyprawkowa. I teraz mam to samo. Fasoli kupię taki sam jak M., bo dobrze się sprawdza, a wybraliśmy pianka kokos.
Ja miałam mega dylemat z materacem dla Małej. Była to moja największa zagwozdka wyprawkowa. I teraz mam to samo. Fasoli kupię taki sam jak M., bo dobrze się sprawdza, a wybraliśmy pianka kokos.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
My też mamy piankowy, służy nam już ok 5 lat i jest super Nie jestem pewna, ale ale chyba dokładnie ten: http://www.materasso.pl/materace-i-stel ... t-295.html i nie był jakoś koszmarnie drogi- przy szerokości 160cm kosztował jakieś 1500zł
Kupowaliśmy na miejscu w salonie i wytypowaliśmy właśnie kładąc się na różnych, z tym, że wybieraliśmy tylko takie do max 2000zł więc nie wiem jak się ma w porównaniu do droższych
Kupowaliśmy na miejscu w salonie i wytypowaliśmy właśnie kładąc się na różnych, z tym, że wybieraliśmy tylko takie do max 2000zł więc nie wiem jak się ma w porównaniu do droższych
Lexie my wybralismy lateks, dokladnie Czwarty etap z warstwa Talaly Embrance
lexie, moi rodzice mają te meble w sypialni http://newelegance.pl/pl/model.php?mid=246 i super się prezentują, pasują stylem do tych, które wybraliście do salonu tylko w innym sklepie kupowali, ale identyczna kolekcja, nawet ta sama nazwa, więc podejrzewam, że ten sam producent
Dzięki za odpowiedzi. Tak zrobimy - pojedziemy do jakiegoś większego sklepu i popróbujemy.
aitutaki, nadal uważam, że te meble są super, ale chyba jednak za ciemne dla mnie mam błękitne ściany w sypialni i chciałam zrobić dodatki w beżach i brązach, a meble właśnie brązowe
btw to wkurzam się, bo seria Hemnes z Ikea, która mi się podoba u nas jest oczywiście tylko biała albo żółta, a w DE mają jasny brązik, szary... ale też znacznie wyższą cenę tam mają
aitutaki, nadal uważam, że te meble są super, ale chyba jednak za ciemne dla mnie mam błękitne ściany w sypialni i chciałam zrobić dodatki w beżach i brązach, a meble właśnie brązowe
btw to wkurzam się, bo seria Hemnes z Ikea, która mi się podoba u nas jest oczywiście tylko biała albo żółta, a w DE mają jasny brązik, szary... ale też znacznie wyższą cenę tam mają
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Ktoś używał farby tablicowej? Jako, że mamy sporą kolekcję magnesów i lodówkę w zabudowie, chcielibyśmy pomalowac tą ściankę, którą zaznaczyłam. I teraz pytanie do Was... Całą od góry do dołu? Jak radzicie? Mam nadzieje, że jakość zdjęcia w miarę...
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie ale do.magnesow to chyba magnetyczna
Ja bym malowala cala chyba
Ja bym malowala cala chyba
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Lexie, cała. Mamy cała w kuchni
Jeśli chcesz żeby były też magnesy to maluje się tablicowa i magnetyczna
Jeśli chcesz żeby były też magnesy to maluje się tablicowa i magnetyczna
No wlasnie to musi byc i tablicowa i magnesowa tylko dobrze rozmieszaj i maluj walkiem (ja lodowke malowalam tablicowa i pierwsza warstwe dalam pedzlem -to byl blad
Taaak, zdecydowanie tylko wałkiem. U nas to wygląda tak