Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Re: Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Sofii ja malo kiedy robie inne bo te mi najlepiej wychodza
Dzis bedzie bez masy, ciekawe co wyjdzie!
Uwielbiam rodzic dzieciece, na baby shower itp, a nienawidze robic "doroslych"... jakos lepiej mi pomysl wychodzi dla dzieci no i figurki duzo banalniejsze do lepienia
Dzis bedzie bez masy, ciekawe co wyjdzie!
Uwielbiam rodzic dzieciece, na baby shower itp, a nienawidze robic "doroslych"... jakos lepiej mi pomysl wychodzi dla dzieci no i figurki duzo banalniejsze do lepienia
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Tort gotowy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, świetne dziecięce torty i ten dla męża również! Mega zdolna jesteś ☺
Ruby, super!
Ruby, piękny!
Ja poległam.
Czułam, że skoro wyszła mi figurka to spartolę resztę.
Spektakularna porażka w tynkowaniu, a wydawało mi się, że jestem w tym niezła.
Ja poległam.
Czułam, że skoro wyszła mi figurka to spartolę resztę.
Spektakularna porażka w tynkowaniu, a wydawało mi się, że jestem w tym niezła.
Sofii, wow! jestem pod wielkiej wrażeniem Marshalla i bardzo jestem ciekawa efektu końcowego
Super torty dziewczyny
Super torty dziewczyny
Pokazuje moją porażkę. Oczy mnie bolą od patrzenia na ten tynk
Niepotrzebnie wczoraj wieczorem go ruszyłam i barwnik zrobił się w tych miejscach ciemniejszy. Jestem rozżalona, bo gdyby nie tynk to byłoby całkiem ok.
Ale cóż, najważniejsze, że Antkowi się podoba i szybko go zjedzą. Na żywo nie wygląda aż tak tragicznie.
Niepotrzebnie wczoraj wieczorem go ruszyłam i barwnik zrobił się w tych miejscach ciemniejszy. Jestem rozżalona, bo gdyby nie tynk to byłoby całkiem ok.
Ale cóż, najważniejsze, że Antkowi się podoba i szybko go zjedzą. Na żywo nie wygląda aż tak tragicznie.
Sofii, jesteś strasznie krytyczna wobec siebie, tort jest prześliczny!
Sofii, wedlug mnie wyszedl swietnie!
Sofii, jesteś dla siebie zbyt krytyczna, bo tort wygląda świetnie a tynk jakby tak miał właśnie wyglądać ☺
Dzięki dziewczyny, ale naprawdę słabo to wygląda. Po prostu pierwszy raz robiłam ten maślany tynk i nie wiedziałam, że wyjdzie taka historia... Poza tym miał być błękitny, a ten pier... barwnik nie barwił. Sypałam i sypałam, a po godzinie okazało się, że wyszedł granat.
Po prostu jest mi żal, że włożyłam tyle pracy w niego, a nie wyszedł tak, jak miało być (znowu).
Ale człowiek uczy się na błędach, prawda?
Syn mnie docenił i co chwilę mówi, że mi gratuluje
Po prostu jest mi żal, że włożyłam tyle pracy w niego, a nie wyszedł tak, jak miało być (znowu).
Ale człowiek uczy się na błędach, prawda?
Syn mnie docenił i co chwilę mówi, że mi gratuluje
Sofii świetny tort!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofi tort jest rewelacja! Chyba jesteś perfekcjonistką?
Mój tort jeszcze w rozkładzie. Wczoraj przełożyłam, ale najpierw nie chciała mi zgęstnieć fruzelina potem za dużo jej dałam i miałam za mało śmietany. Za to beziki i lizaki bezowe pierwszy raz mi wyszły chrupiące jak ze sklepu. Jak skończę sprzątać pozwolę dziewczyna ozdobić.
Aaaa Ruby ty to jesteś w ogóle mistrzyni.
Nie moja liga.
Poprawiałaś tynk łopatką zamoczoną w ciepłej wodzie, prawda? Ja też w praktyce dowiedziałam się, że tak się nie robi
Co nie zmienia faktu, że tort jest piękny! Nawet, jeśli miał wyglądać inaczej. Jest rewelacyjny!
Ruby, Twoje torty są takie estetyczne, tak ładnie wykończone. Kojarzy mi się to z pokojem Twojej córki. Też jest taki na tip top to chyba kwestia osoby
Co nie zmienia faktu, że tort jest piękny! Nawet, jeśli miał wyglądać inaczej. Jest rewelacyjny!
Ruby, Twoje torty są takie estetyczne, tak ładnie wykończone. Kojarzy mi się to z pokojem Twojej córki. Też jest taki na tip top to chyba kwestia osoby
Sofii, a ja chciałam właśnie zapytać jak uzyskałaś taki piękny granat, bo mi zawsze za jasne wychodzą kolory
Chorera, robiłaś z tego przepisu z akademii tortu? Mnie też właśnie wyszły takie chrupiące
Chorera, robiłaś z tego przepisu z akademii tortu? Mnie też właśnie wyszły takie chrupiące