Sukienki
Re: Sukienki
O też mnie kusi, skoro jest cieńsza bawełna, właśnie tego mi brakowało
jeszcze mogłyby być tak z 10 cm krótsze i by było idealnie
Czekaj, bo się zakręciłam...myślałam, że druga i trzecia to te same
pierwsza i druga to Sara? To ja nie mam nic tego modelu, źle w nim wyglądałam.
Mam szary melanż z trzeciego modelu. A Twoja to ciemnoszara, tak?
Muszę napisać, że na modelce (właścicielce marki) wszystkie sukienki wyglądają świetnie i cieszę się, że zrezygnowała ze współpracy z tymi dwiema modelkami z zimowej kolekcji. Ot, taka dygresja.
Jestem ciekawa opinii na temat tej długiej zielonej, bo to chyba wiskoza?
Muszę napisać, że na modelce (właścicielce marki) wszystkie sukienki wyglądają świetnie i cieszę się, że zrezygnowała ze współpracy z tymi dwiema modelkami z zimowej kolekcji. Ot, taka dygresja.
wszysto co jest oznaczone jako "Materiał - Nowa cieńsza bawełna 200g/m2 - 92% Bawełna, 8% Elastan", duuużo fajniejszy materiał!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
nie mam pewności, ale chyba są krótsze te wersje maxi, jutro przyłożę jedną do drugiej i dam znać
Sary są jakie były, długość taka sama
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
nie, pierwsze dwie to Sara, trzecia to Aniela Maxi. Uwielbiam je, to moja czwarta Anielafarazi pisze: ↑28 maja 2020, 19:39Czekaj, bo się zakręciłam...myślałam, że druga i trzecia to te samepierwsza i druga to Sara? To ja nie mam nic tego modelu, źle w nim wyglądałam.

faraz ta w kwiaty, którą zamówiłam? To bawełna i 8 procent elastanu, jak Aniela z nowej kolekcji.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu, przepięknie wyglądasz w tych sukienkach
muszę też zrobić podejście do nich, chciałabym długą zamówić, tylko obawiam się czy będę dobrze wyglądać, czy nie „zginę” pod sukienką

Necia zgłoś się do Garczyńskiej jako modelka 
lisbeth przyszły Ci sukienki?
opinii nie brakuje

A jeśli chcesz widzieć jak sukienka leży to raczej patrz na szczuplejsze dziewczyny, bo ja to jestem słonica
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
mi chodzi o wzrost bardziej, bo wydaje mi się, że też masz około 162 czy coś takiego? albo mi się pomyrdalo...
Suerte ja mam 160 cm
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.