Hity i kity kosmetyczne
Hity i kity kosmetyczne
W temacie polecamy sprawdzone kosmetyki oraz odradzajmy to kitowe 
Re: Hity i kity kosmetyczne
Pomadki matowe w kredce i płynie golden rose, plyn micelarny dwufazowy ziaja, tusz do rzęs żółty i różowy z lovely - 

Tusz do rzes Wibo growing lashes moj absolutny hit! Zawsze jak jestem w pl robie zapasy
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Dokładnie żółty tusz lovely jest genialny i obowiązkowy 
moim nowym odkryciem jest krem BB z Mydlarni u Franciszka- mistrzostwo

moim nowym odkryciem jest krem BB z Mydlarni u Franciszka- mistrzostwo

U mnie jeszcze ostatnio hitem są maseczki na tkaninie... Uwielbiam! Najbardziej te "zwierzęce" z skin69 albo maseczkę koreanska z rossmanna. Ewentualnie ta niebieska AquaBomb chyba z Garniera tez jest ok
lakier do paznokci który wytrzyma cały tydzień?
Asieka, mi najdłużej trzymał Sally Hansen ale nigdy tydzień bez choćby jednego odprysku.
Asieka, z Sally Hansen i Golden Rose są ok, ale zwykły lakier cały tydzień, to może być ciężko. Obowiązkowo wtedy z topem.

Dla mnie z hitów:
- Revlon colorstay - mój ulubiony podkład, mówią, że dla niektórych za ciężki, ja nigdy nie miałam z nim twarzy jak maski ani uczucia zapchania porów, najlepiej się spisuje
- Wibo diamond iluminator - najlepszy najtańszy rozświetlacz
- korektor catrice w płynie i kamuflaż
- pomadki matowe z Golden Rose i z lovely
- tusz Loreal volume milion lashes do couture - super, ale drogi, z tańszych ten Wibo i lovely są super
- pomada do brwi z Golden rose
- bananowy puder z Wibo
- róż ectasy z Wibo
No generalnie ja mogłabym tak długo, ale to takie drobne podstawy hitów
- Revlon colorstay - mój ulubiony podkład, mówią, że dla niektórych za ciężki, ja nigdy nie miałam z nim twarzy jak maski ani uczucia zapchania porów, najlepiej się spisuje
- Wibo diamond iluminator - najlepszy najtańszy rozświetlacz
- korektor catrice w płynie i kamuflaż
- pomadki matowe z Golden Rose i z lovely
- tusz Loreal volume milion lashes do couture - super, ale drogi, z tańszych ten Wibo i lovely są super
- pomada do brwi z Golden rose
- bananowy puder z Wibo
- róż ectasy z Wibo
No generalnie ja mogłabym tak długo, ale to takie drobne podstawy hitów

Dla mnie tylko golden rose z bazą - ich czarna, diamentowa odzywka i z topem - ich quick dry topasieka pisze:lakier do paznokci który wytrzyma cały tydzień?

Tez go lubie, jest bardzo podobny do mojego KWC Estee Lauder Double Wear

Najlepszy tusz to dla mnie They're Real marki Benefit, ale kosztuje miliony monet wiec na co dzien posilkuje sie Glam'Eyes (rozowy) Rimmela albo Big Eyes Maybelline

Rzecz z ktorej nigdy nie zrezygnuje, choc do najtanszych nie nalezy jest korektor Mac Pro Longwear. Bardzo lubie tez Lasting Perfection z Collection, ale jak dla mnie troche za suchy.
dla mnie mega kitem są tusze do rzęs z tzw. wyższej półki typu chanel, lancome -- kilka razy w życiu mąż mi zrobił przyjemność takim prezentem -- totalnie nie warte swojej ceny i się nie umywają do mojego ulubionego całkiem przeciętnego cenowo (max factor false lash effect)
z hitów -- podkład pupa active light (bardzo lekki), meteoryty guerlaina -- mój chyba ukochany puder rozświetlający na szybką poprawę wyglądu i nastroju, i lubię jeszcze pomadki z sephory, nie wiem, jak się nazywa ta seria, ale nakłada się je jak błyszczyk, a wyglądają jak szminka po zaschnięciu:P ładne kolory i się długo trzymają
z hitów -- podkład pupa active light (bardzo lekki), meteoryty guerlaina -- mój chyba ukochany puder rozświetlający na szybką poprawę wyglądu i nastroju, i lubię jeszcze pomadki z sephory, nie wiem, jak się nazywa ta seria, ale nakłada się je jak błyszczyk, a wyglądają jak szminka po zaschnięciu:P ładne kolory i się długo trzymają
- Escherichia
Hit:
- tusz do rzęs Lovely (żółty)
- płyn micelarny i żel micelarny BeBeauty z Biedry
- podkład do twarzy Revlon Colorstay
- rozświetlacz Wibo Diamond Illuminator
- szminka Eveline Color edition
- cienie do powiek Inglot
- maseczka złuszczająca Rival de Loop
- maska do włosów Biovax Babmbus i olej avocado
- olejek do włosów L'Oreal Mythic Oil
- Bloker Ziaja
- tampony z Kauflanda
(tak, zdaję sobie sprawę, że to nie kosmetyk)
Kit:
- olejek do włosów Alterra
- chyba wszystkie kremy do twarzy Ziaja
- tusz do rzęs Max Factor 2000 Calorie
- tusz do rzęs Lovely (żółty)
- płyn micelarny i żel micelarny BeBeauty z Biedry
- podkład do twarzy Revlon Colorstay
- rozświetlacz Wibo Diamond Illuminator
- szminka Eveline Color edition
- cienie do powiek Inglot
- maseczka złuszczająca Rival de Loop
- maska do włosów Biovax Babmbus i olej avocado
- olejek do włosów L'Oreal Mythic Oil
- Bloker Ziaja
- tampony z Kauflanda

Kit:
- olejek do włosów Alterra
- chyba wszystkie kremy do twarzy Ziaja
- tusz do rzęs Max Factor 2000 Calorie
Czytając Was dochodzę do jednego wniosku - ilu ja kosmetyków nie używam...
Jedynym moim hitem są tusze Clinique, ale muszą być z bezcłówki. Zupełnie inna jakość niż z polskich perfumerii.
Jedynym moim hitem są tusze Clinique, ale muszą być z bezcłówki. Zupełnie inna jakość niż z polskich perfumerii.

Jedyny kosmetyk, który przychodzi mi do głowy, gdy myślę "hit":

Drink Up Intensive Overnight Mask to Quench Skin's Thirst
Świetnie poradziła sobie z wysuszoną, łuszczącą się skórą twarzy. W duecie z maścią witaminową uratowały skórę, nim zastosowałam sterydowe maści od dermatologa.

Drink Up Intensive Overnight Mask to Quench Skin's Thirst
Świetnie poradziła sobie z wysuszoną, łuszczącą się skórą twarzy. W duecie z maścią witaminową uratowały skórę, nim zastosowałam sterydowe maści od dermatologa.