Włosy
- Escherichia
Re: Włosy
Może to faktycznie kwestia światła i samego zdjęcia. Zobacz, na tym zdjęciu włosy wyglądają jeszcze inaczej, niż na tym w windzie
- Załączniki
-
- Screenshot_2020-06-30-14-59-05-545_com.android.browser.jpg (293.79 KiB) Przejrzano 4217 razy
Włosy
A żebym to ja wiedziała! W domu robione przy zasuniętej zasłonce. Na balkonie wiadomo, tu jeszcze zrobiłam przodem do światła i już więcej nie spamuje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony 30 cze 2020, 16:00 przez Necia, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, z blondami tak jest, ze co zdjecie to inny odcien. Ile ja sie za czasmi narobie zdjec zeby wyslac komus jaki mam kolor w domu mam zoltawy. na zewnatrz srebrny na ty
mi sie wydaje ze Tobie pasuje taki cieply blond. Na tych zdjeciach z balkonu ladnie wyglada. Ja zawsze robie zimny i myje tym szamponem, polecam go bo wyprobowalam juz chyba 10 roznych i po zadnym nie bylo takiego efektu https://allegro.pl/oferta/profis-ice-bl ... 8875213042
mi sie wydaje ze Tobie pasuje taki cieply blond. Na tych zdjeciach z balkonu ladnie wyglada. Ja zawsze robie zimny i myje tym szamponem, polecam go bo wyprobowalam juz chyba 10 roznych i po zadnym nie bylo takiego efektu https://allegro.pl/oferta/profis-ice-bl ... 8875213042
tu masz porownanie, to bylo moje pierwsze farbowanie u nowej fryzjerki, wiec nie jest idealne, ale chodzi o odcien, to jedno to jest zaraz po fryzjerze, robione kolo okna, jedno na zewnatrz i kolejne w samochodzie. Widac ze sa bardziej zolte na zdjeciach wewnatrz. Nie mam zdjecia z tamtego farbowania zeby nie bylo przy oknie, ale byly jeszcze bardziej zoltawe
- Załączniki
-
- Untitled.png (1.04 MiB) Przejrzano 4196 razy
Włosy
Dziękuje dziewczyny
karla dzięki, kupie ten szampon. A takich można używać od razu po farbowaniu? Bo mam w domu małą próbkę angel blond fioletowego z kevina murphy i zastanawiam się czy nie umyc już.
Czyli to samo co u mnie, w jakim świetle nie stanę to mam inny odcień
karla dzięki, kupie ten szampon. A takich można używać od razu po farbowaniu? Bo mam w domu małą próbkę angel blond fioletowego z kevina murphy i zastanawiam się czy nie umyc już.
Czyli to samo co u mnie, w jakim świetle nie stanę to mam inny odcień
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, a Ty mialas rozjasniane czy farbowane? bo wiem ze na pewno dziala na rozjasnianych, nie wiem jak z farbowanymi.
jak bylam u poprzedniej fryzjerki to ona mi rozjasniala ale ze zawsze wychodzilo zoltawo to nakladala mi ten fioletowy szampon od razu
jak bylam u poprzedniej fryzjerki to ona mi rozjasniala ale ze zawsze wychodzilo zoltawo to nakladala mi ten fioletowy szampon od razu
Te fioletowe można od razu, tak jak mówię, ja też bardzo polecam, wystarczy raz na tydzień nawet takim umyć. Ogólnie to tylko na tym zdjęciu w środku mi się wydawał taki żółty, na pozostałych już ładnie, chociaż jeszcze bardziej mi się Twój naturalny ze zdjęcia Escherichii podobał sorry ale naprawdę był śliczny, mogłaś sobie same refleksy zrobić, no ale rozumiem też potrzebę większej zmiany