Ja mam na glowie cos takiego obecnie...
U fryzjera ostatnio bylam w lipcu 2019
A wczesniej czerwiec 2018 i tez mialam wlasnie takie naturalne refleksy/pasemka, ze fryzjerka mi wierzyc nie chciala
Aneczka, jakos raz do roku podciac koncowki i odswiezyc refleksy odkad nie robie typowych pasemek a sombre
Juz by sie przydalo, chociaz z tymi koncowkami, ale przy tych ceregielach (u nas na wstepie mycie wlosow, dopiero moga ciac, farbowac, czy na co sie tam przyszlo) to mi sie jakos nie spieszy
Nie nałożyła mi farbę od nasady i toner na całość. Mam dużo jaśniejsze włosy niż moje naturalne, ale naturalniejsze efekt a nie taki garnek jak wczoraj. Widziałaś tą tragedie czy sie nie załapałas? Daj znac to Ci wyślę SMS-em
Necia też ładnie mi się tamten odcień bardzo podobał bo zawsze marzyłam o takim złotym, żółtym blondzie. Tobie faktycznie teraz lepiej choć i w tamtym odcieniu wyglądałaś ładnie
Dzieki dziewczyny :* prawda jest taka, że się bardzo zmieniłam odkąd urodziłam dziecko i to nie na lepsze
Misiaq a już kilka razy tu to czytałam na forum, że sobie ktoś mnie inaczej wyobrażał
Aneczka89 zmęczona to na pewno bo N znowu wróciły te leki nocne....