Włosy
Włosy
Jutro zrobie w dzień zdjęcie żeby było lepiej widać, dziękuje, ja sie czuje o niebo lepiej. Czemu nie mogła tak wczoraj... trudno, straciła klientkę, ja już więcej do niej nie pójdę
Ja z tą starością to kurczę nie wiem, chyba mam przekładany obraz siebie. Boje sie ze pewnego dnia spojrzę w lustro i zobaczę staruszkę
Najstarsze zdj jakie mam na telefonie
Wrzesień 2008 plener ślubny
Wesele jakieś 2013
Teraz widzialyscie mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja z tą starością to kurczę nie wiem, chyba mam przekładany obraz siebie. Boje sie ze pewnego dnia spojrzę w lustro i zobaczę staruszkę
Najstarsze zdj jakie mam na telefonie
Wrzesień 2008 plener ślubny
Wesele jakieś 2013
Teraz widzialyscie mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony 02 lip 2020, 15:37 przez Necia, łącznie zmieniany 2 razy.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Re: Włosy
Necia moim zdaniem dużo ładnie po poprawce dobrze, że się wróciłaś
Nessa nie.zalapalam się
Ja byłam w poniedziałek, obcięłam sporo i nie jestem zadowolona. Zrobiłam dłuższą grzywkę i jak wyprostuje to jest fajnie, ale nie chce codziennie używać prostownicy. Reszta włosów też średnio wygląda bez układania na szczotce.
Nessa nie.zalapalam się
Ja byłam w poniedziałek, obcięłam sporo i nie jestem zadowolona. Zrobiłam dłuższą grzywkę i jak wyprostuje to jest fajnie, ale nie chce codziennie używać prostownicy. Reszta włosów też średnio wygląda bez układania na szczotce.
Re: Włosy
Itzal, ty czy zrobiona, czy rozczochrana to wygladasz ekstra!
Necia, dla mnie na zdjeciu nizej wygladasz nawet mlodziej jak na tym slubnym
Ilekroc patrze, to az sie wierzyć nie chce, ze jestes 5 dni starsza ode mnie! Wygladasz jak ledwo po 20 jak dla mnie!
Necia, dla mnie na zdjeciu nizej wygladasz nawet mlodziej jak na tym slubnym
Ilekroc patrze, to az sie wierzyć nie chce, ze jestes 5 dni starsza ode mnie! Wygladasz jak ledwo po 20 jak dla mnie!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵