Pralki i suszarki
Re: Pralki i suszarki
Ja mam Samsung, ale ja piore tylko na programie codzienne więc się nie znam.
tylko ona xhyba nie waży, tylko ma czas i juz

No właśnie ja bajerów nie potrzebuje, interesuje mnie krótki program (15'),pranie codzienne 60°,dobre odwirowanie i program do welny i jedwabiu.
Ja mam samsung WW70J5435FX i tez ma te opcje, tylko wiekszosc programow trwa od 2,5h wzwyz...
Jedynie pranie mieszane chyba i ciemne z takich uzywanych na codzien trwaja cos miedzy 1-1,5h, ale ten program mieszany jak dla mnie srednio dopiera
Jedynie pranie mieszane chyba i ciemne z takich uzywanych na codzien trwaja cos miedzy 1-1,5h, ale ten program mieszany jak dla mnie srednio dopiera
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i ... bYQAvD_BwE
Ma program 30 i 15 minut, zwykle pranie 60st.trwa 1,20h, wełna i jedwab/delikatne są osobno.
Ja ejatem zadowolona od prawie 4 lat (unas chodzi prawie codziennie).
Karla mam candy go4, nie wiem czy jeszcze to produkują bo mam ja 9 lat. Generalnie to lubie ja za to że jest dosc inteligentna jak na kawalek blachy, ma fajny programator i korzystam z roznych programow do prania. Jednak najpierw kilka lat stale nam spacerowała co mnie wnerwialo, ale ponoc to dlatego ze jest wąska - ona ma chyba 40cm głębokości (tak jak pakowane od gory, a jest pakowana od przodu). Nie mniej jednak jak ja mąż sam jakos podokrecal to przestala spacerowac. W nagrode raz na jakis czas potrafi porwać jakies ubranie. Jej zaleta, która zaczynak traktowac juz jak wade jest to, że nie chce się definitywnie popsuć.
My mamy pralkę Candy i ma wszystko to co wymieniłaś ale to staroć jest, bo kupowaliśmy ją 7 lat temu.
Mimo że nie mogę o niej złego słowa napisać, to czekam z niecierpliwością aż się popsuje, bo chcemy kupić pralko-suszarkę.
Nuutella no właśnie na te bosch głównie patrze. Tzn patrze na inne ale wracam do boschy i pewnie taki kupie 
Ja tez patrzylam na tego Boscha, bo moja kuzynka ma (nie wiwm czy ten sam model ale napewno wizualnie taka) juz od 8 lat i jest mega zadowolona... ostatecznie wzielam samsunga, tez jestem zadowolona, ale zaluje triche ze na dlugosci programow nie popatrzylam...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My mamy Samsunga z silnikiem inwerterowym. Korzystamy od 7 lat i nie mam się do czego przyczepić. Jest cicha, ma programy od 15 minut do 3 godzin.

Itzal, suszarkę to polecam swoją, już kilka z nas z forum ja ma
https://m.euro.com.pl/suszarki/bosch-wtr85v5epl.bhtml
https://m.euro.com.pl/suszarki/bosch-wtr85v5epl.bhtml

Adu
My pralkę mamy z Indesit bodajże. Była tania, bo około 1200 zł, ale służy 5 lat ponad, bez zarzutu. Ma wszystko to co wymianiłaś. Gdy się zepsuje to pewnie weźmiemy Boscha.

My pralkę mamy z Indesit bodajże. Była tania, bo około 1200 zł, ale służy 5 lat ponad, bez zarzutu. Ma wszystko to co wymianiłaś. Gdy się zepsuje to pewnie weźmiemy Boscha.
A to moja pralka raz była tania, tak ok 1000 zl kosztowała. Ale teraz bym chuba szła s Boscha, bo z suszarki jeztem bardzo zadowolona. W ogóle jeztem jeszcze bardziej zadowolona, że teraz jest droższa niż kupiwalam, a ja miałam jeszcze cashback
to nic, że niektóre moje ciuchy są za krótkie już
Wybaczam jej to

to nic, że niektóre moje ciuchy są za krótkie już
Wybaczam jej to