Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Też poszalam na necie. Mam nadzieję, że coś będzie dobre...
Tylko 3 zdjęcia mi dodaje do postu
Fajne zakupy Skąd ta koralowa bluzka?
Mimezja, dzięki, wszystko z bonprix'u
Aneczka, fajna ta żółta bluzka!
Zamówiłam oba ale tylko jeden zostawię, jeśli w ogóle jakiś będzie w miarę leżał
Zamówiłam oba ale tylko jeden zostawię, jeśli w ogóle jakiś będzie w miarę leżał
drugi boski!
Aneczka, ekstra!
Misiowa, cudne!
Ja sie dorobilam nowych gaci
Misiowa, cudne!
Ja sie dorobilam nowych gaci
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Efryna, co to za sukienka z białą koronką? Akurat przy niej nie ma opisu.
farazi, to ta: https://www.zalando.pl/vero-moda-vmhela ... o-k11.html
Ruby fajne spodnie! W ogóle te ostatnie spodnie są zupełnie nie w moim stylu, a na Tobie mi się bardzo podobają, super zakupy
Ja jeszcze choruję na jedne buty, ale na razie zwycięża rozsądek, bo te, które znalazłam są dość drogie. A marzą mi się granatowe materiałowe sandałki na koturnie
Ed: Misiowa oba super, a drugi jaki ciekawy! Ciekawa jestem, czy się tak fajnie układa na biuście
Aneczka też przyszalałaś
Ruby fajne spodnie! W ogóle te ostatnie spodnie są zupełnie nie w moim stylu, a na Tobie mi się bardzo podobają, super zakupy
Ja jeszcze choruję na jedne buty, ale na razie zwycięża rozsądek, bo te, które znalazłam są dość drogie. A marzą mi się granatowe materiałowe sandałki na koturnie
Ed: Misiowa oba super, a drugi jaki ciekawy! Ciekawa jestem, czy się tak fajnie układa na biuście
Aneczka też przyszalałaś
Ruby, kiedyś chorowałam na takie bojówki. Super zakupy!
Efryna, też jestem ciekawa. Mam wrażenie, że będzie mi lepiej trzymał biust, niż pierwszy.
Lisbeth, fajny ten wzór!
Efryna, też jestem ciekawa. Mam wrażenie, że będzie mi lepiej trzymał biust, niż pierwszy.
Lisbeth, fajny ten wzór!
Ruby, super zakupy.
Misiowa, ten drugi kostium jest swietny
Lisbeth, no i bardzo dobrze!
Misiowa, ten drugi kostium jest swietny
Lisbeth, no i bardzo dobrze!
Misiowa, fajny ten drugi, chociaz ja takich nie moge, dziwne rzeczy mi robia z biustem
Ruby, moj ulubiony zestaw jeansy i czarne spodnie mam pol szafy innych a glownie w tamtych chodze. Te ostatnie nie w moim stylu ale ladnie na Tobie leza
Lisbeth, super jest ta sukienka
Ruby, moj ulubiony zestaw jeansy i czarne spodnie mam pol szafy innych a glownie w tamtych chodze. Te ostatnie nie w moim stylu ale ladnie na Tobie leza
Lisbeth, super jest ta sukienka