Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Suerte, jakaś powalona rozmiarówka. Ja noszę 36/38, a ty jesteś podobnych rozmiarów.
rusza, bo zawsze miałam problem z nogami. i kiedyś np. co chciałam kupić spodnie w sieciowkach typu Cropp i House, to nawet największy rozmiar był dla mnie za ciasny. te spódnice co sobie kupiłam są uniwersalne, bo i dla kobiet w ciąży. fajnie by było w końcu widzieć coś innego na metce, nosz kurde
Polecam do chrupania. Idealne dla słonych łasuchów Muszę kupić więcej i schować, bo dzieci mi wyjadają
pewnie chińska
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Tez myślę, że to chinska rozmiarówka
patrzę na mel b - ona ma te treningi po 10 minut. Wy sobie robicie w takim razie 3x10 minut czy jak? kiedyś słyszałam, że żeby ćwiczenia miały sens trzeba ćwiczyć minimum 30 minut dlatego pytam.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2020, 13:41 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Suerte, ja robię kilka, albo te z dni tygodnia (to jest 45-50min) albo np. 20 minutowy trening całego ciała (z reguły od niego zaczynam) + 10 min brzuch+ 10 min pośladki, albo nogi. Różnie sobie komponuję.
ok, to zacznę od jutra i zobaczymy dałyście mi nadzieję, bo myślałam, że u mnie to tylko jakaś operacja plastyczna brzucha może to uratować...
Ja zazwyczaj robię 10 minut nóg + 10 minut brzuch + 10 minut uda. Wcześniej jakaś rozgrzewka a na koniec rozciąganie.
Misiowa 78-79 cm na wysokości pępka
Suerte, no właśnie;) Spokojnie masz rozmiar M. Dla porównania ja nosząc rozmiar XL mam na wysokości pępka 108.
do talii modelki jeszcze tylko prawie 20 cm (śmiech przez łzy)
Suerte, nie wiem jak ty ale ja mam wcięcie w talli wyżej niż pępek. Dla mnie talia jest tam gdzie najwężej.