Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Ruby bardzo mi się podoba pokoik M.
Dziekuje dziewczyny:*
Mi jescze caly czas brakuje tam tego "czegos"... moze to faktycznie dywan, moze cos innego, ale jeszcze czegos mi brak...
Tak, czy inaczej lubie ten pokoik...
Misiowa, swietny wybor! Kolor przepiekny!
Tez mi sie wydaje, ze 30m² to miejsca strasznie duzo... pokoj M ma jakies ok 10-12m² wiec to trzy razy większy! A u nas jeszcze cos by sie zmiescilo, mimo, se komoda i szafa nienajmniejsze...
Mi jescze caly czas brakuje tam tego "czegos"... moze to faktycznie dywan, moze cos innego, ale jeszcze czegos mi brak...
Tak, czy inaczej lubie ten pokoik...
Misiowa, swietny wybor! Kolor przepiekny!
Tez mi sie wydaje, ze 30m² to miejsca strasznie duzo... pokoj M ma jakies ok 10-12m² wiec to trzy razy większy! A u nas jeszcze cos by sie zmiescilo, mimo, se komoda i szafa nienajmniejsze...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
my mamy mieszkanie 37 m2, więc dla mnie 30 m2 na jeden pokój to naprawdę sporo
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Misiowa, fajnie że stanęło na tym niebieskim cudna barwa. Ten blady róż też bardzo ładny. Propozycja Twojego męża totalnie mi się nie widzi
Ruby, śliczny pokój
Ruby, śliczny pokój
Ruby, piękny pokoik
Dokładnie, moje całe mieszkanie ma niecałe 40m2, a jakoś na siebie nie wpadamy, Krzys ma gdzie się przebiegnąć, ma swój stolik, miejsce na zabawki itp.sowaa pisze:No nie wiem, moi mają aktualnie pokój chyba 20m, mieszkają tam od roku i nadal wydaje się duży Jak mieliśmy gości, to były komentarze w stylu "jaki duży pokój", więc myślę, że 30m, to ogrom miejsca Sama w domu rodzinnym miałam pokój ok. 20m i było w nim sporo miejsca.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Asieka, pięknie będzie
Nessa, nawet nie wiem. To był jeden z typów męża ale nawet nazwy nie zakodowałam.
A u Was na jakim stanęło? Pochwalisz się zdjęciami pokoiku N?
A u Was na jakim stanęło? Pochwalisz się zdjęciami pokoiku N?
U nas stanęło na miętowym, dwie ściany miętowe i dwie białe. Niestety ta mięta też nie wyszla taka jak z testera...
Nie ma się czym chwalić bo wiadomo zostawiliśmy nasze meble, łóżeczka jeszcze nie wymieniliśmy bo nie możemy znaleźć stolarza który dorobi barierki. No i że względu na okrojone fundusze na ten cel nie jest do końca tak jakbym chciała
N 2018
M 2023
M 2023
Domowy plac zabaw. Szukam inspiracji
- Załączniki
-
- 4F869085-3DAB-4B55-809B-792ADA82DA50.jpeg (384.46 KiB) Przejrzano 5296 razy
Szczerze mówiąc to ja bym się nie zdecydowała w ogóle na plac dla dzieci w domu.
Ale Candela chyba kupowała swoim chłopakom.
Poszukaj na Instagrsmir i Fb profilu "mamowato", oni mają taki pokój dziecięcy do różnych wygibasów.
Ale Candela chyba kupowała swoim chłopakom.
Poszukaj na Instagrsmir i Fb profilu "mamowato", oni mają taki pokój dziecięcy do różnych wygibasów.
mi się podobają tego typu
https://www.etsy.com/shop/Wiwiurka?ref= ... erm=137027
ale ja bym się nie zdecydowała...
https://www.etsy.com/shop/Wiwiurka?ref= ... erm=137027
ale ja bym się nie zdecydowała...
Czemu byście sie nie zdecydowały?
Planujemy ściankę wspinaczkowa i namawiam na kulki jeszcze
Planujemy ściankę wspinaczkowa i namawiam na kulki jeszcze