Escherichia, nie wiem czy dobrze kminie, ale jesli sie nie wazylas pierwszy raz rano, tylko w ciagu dnia, a rano po przebudzeniu na czczo jest najnizsza waga i pozostale razy wazylas sie juz rano i ppdejrzewasz, ze wynik moze byc inny przez to, ze waga do jakiej porownujesz nie byla rano, to wychodziloby na to, ze schudlas wiecej a nie mniej
No i gratki schudniecia!
U mnie w pracy tez byl wczoraj temat wagi, diety, chudniecia itp... no i kazdy zbieral szczeke z podlogi, jak powiedzialam ile waze... podobno nie wygladam na swoja wage i musze miec bardzo ciezkie kosci
Coz jestem kulka i nie ma co z tym dyskutowac, ale milo sie o ciezkich kosciach sluchalo
Zwlaszcza, ze okazalo sie, ze kolezanka, ktora ma gore sporo szczuplejsza, za to nosi wieksze spodnie, bo jest w tylku nie gruba, bo w zasadzie plaska, ale szeroka wazy 15kg mniej
Suerte, jeszcze co do rozmiarow... az sobie ostatnio jak pisalas o tym xxl zdjecie zrobilam w pracy (sory za tlo) i mam na sobie spodnie rozm.40 i bluzke primark rozm.M a do ciebie mi baaaaaardzo daleko, jak wielka przepasc
wiec rozmiar mega chinski musial byc